Мел Гибсън - поредната знаменитост с коронавирус

Актьорът се разболял още през април
Обновена: 24 юли 2020 18:12 | 24 юли 2020 16:08, Иванка Гъркова
12
Мел Гибсън - поредната знаменитост с коронавирус
Снимка: Bgnes

Мел Гибсън е поредната холивудска звезда, която се е излекувала от COVID-19. Актьорът се разболял още през април и прекарал седмица в болница, съобщава Daily Telegraph.

„Той е бил лекуван с лекарството Remdesivir, докато е бил в болницата. Оттогава е тестван многократно, като вече има изградени антитела“, съобщава източникът на изданието. 

Гибсън е приемал антивирусни медикаменти, за които правителството на САЩ помоли да бъдат изтеглени от световния резерв през юни.

За последно Мел Гибсън е забелязан от папараците в средата на юли. Тогава той се разхождал в Лос Анджелис заедно със своята половинка Розалинда. И докато на снимките се вижда, че той си е поставил плътно предпазната маска, тя я държи под носа, за да може да диша свободно.
 
 
 
Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
6
 
! Отговори
Чавдар Михов преди 3 години
Благодаря Ви, Иванке, за горещата новина. Човекът се разболял и излекувал през април, а вие само след три месеца публикувате тази зашеметяваща новина!
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Непобедимите 3
7
0
 
2
 
! Отговори
до анонимен преди 3 години
Освен изброените филми "Смело сърце", "Апокалипсис", "Страстите Христови", мога да добавя и "Патриот", "Бяхме войници", "Смъртоносно оръжие", "Възражение по съвест" и разбира се култовият "Лу-дият Макс".
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един от най-уважаваните от мен актьори и режисьори в Холивуд.Като режисьор направи нещо, което не съм очаквал от него. След Смело Сърце и Апокалипто, направи според мен най-силния филм за Исус някога създаван.За съжаление алкохола и рускинята го довършиха.
5
8
 
7
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Тоя вирус (Covid-19) трябва да е бил умишлено създаден от евреи-цоинисти, защото задушаването от вируса, което предизвиква смърт, наподобява това, когато в древните митове Бог оттеглял дъха или духа Си от нечестивите хора. Явно някои хора в този свят усилено работят да ни натрапят своя юдейски "месия" - спасител на света. За сега не им се отдава...
4
1
 
19
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
Лудия Макс не може да бъде съборен от някакво грипче.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ...само като пийне,иначе си научи урока вече.
2
8
 
1
 
! Отговори
... преди 3 години
сега и ще омpe за по-удобно, той е от тия дето приказват, без да се съобразяват...
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
фейк нюз