Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън станаха гръцки граждани

Актьорът има гръцки корени
26 юли 2020 18:40,
46
Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън станаха гръцки граждани
Снимка: БГНЕС

Известният американски актьор Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън вече са гръцки граждани.

Двамата се срещнаха с гръцкия премиер Кириакос Мицотакис, който публикува в профила си в Инстаграм снимка с Ханкс и Уилсън, които показват новите си гръцки паспорти.

Срещата се е състояла на остров Парос. Рита Уилсън, която е с гръцки корени и Том Ханкс отдавна имат къща на съседния остров Антипарос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да са живи и здрави.Ама преди време не бяхте ли писали че жена му е с български корени,и той много харесвал шопска салата и български манджи.Вие сте забравили какво сте ни лъгали преди бре?
32
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В заглавието пише Ханкс има гръцки корени.А в статията се оказва че не той, а съпругата му има такива.На медите не вярвайте в нищо. Особено на гръмките заглавия.
31
2
 
1
 
! Отговори
cky2kbg преди 3 години
а те знаят ли че са българи?
30
4
 
4
 
! Отговори
ПОМАКИНЯ преди 3 години
ПОМАКИНЯТА ЩО НЕ ГО НАКАРАЛА ДА ВЗЕМЕ БЪЛГАРСКО?ЗА ДА БЪДАТ ИСТИНСКИ ГЪРЦИ ТРЯБВА ДА СИ ИЗГОРЯТ АМЕРИКАНСКИТЕ ПАСПОРТИ МАЛАКА!!!!
29
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо не искат да станат български граждани? Тук е толкова хубаво, само просперитет , възпитани и добри хора имаме.
28
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изобщо не се и съмнявам че Том Хенкс е бил клиент на Епстайн. Холивуд = педофилия, предполагам че над 90% от имената които знаем, от тези които ни казват за кого да гласуваме, как да живеем, как да се обличаме и т.н. и т.н., са педофили. Кога ще разследват и ДеНиро? И той е в кюпа, и много други.
27
6
 
3
 
! Отговори
SKELETORR преди 3 години
Борис Джонсън е роден Александър-Борис !!!...Баща му също е Гръцки Поммаккос, и винаги е изтъквал в Англия че има Гръцки Корени !..А в 2012 година, когато имаше вълнения в Атина заради Тройката от Европа, Борис Джонсън кацна в Атина , и като кмет на Лондон ---- правеше живи предавания за Британски Канали...А после направи и два документални филма за ВЕЛИЧИЕТО НА ДРЕВНИЯ ПОЛИС АТИНА , + И ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА В АТИНА ОТ 6 ВЕК ПР.ХР.А баща му скоро дойде в Атина , за да си почине от Ю КЕЙ, на вилатас
26
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Говори гръцки и турски.
25
9
 
11
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 3 години
Сега по темата. Ако някой следи скандала с Епстейн, името на Том Ханкс е в логбука на частния самолет "Лолита експрес", с който многократно е лятял до имението на евреина на остров в Карибско море. Интересен факт, който може да има някаква връзка с неговото решение да приеме гръцко гражданство - между Гърция и САЩ няма договор за екстрадация. Също ще препоръчам филма PEDOGATE 2020 Tom Hanks Edition by Mouthy Buddha, но не на всеки - само ако имате нерви като корабни въжета!!
24
0
 
1
 
! Отговори
До14 преди 3 години
Мога да четем на български, гречки, немски и енгелизки. Първо обаче ще те науча къде се използват препинателни знаци.
23
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като Маргарита Ибрахимова е родена Рита Уилсън.Баща и Хасан Халилов Ибахимов който е бъгарин с мюсулманско вероизповедание на сватбата си с гъркинята Дороти си връща религията на своите предци-православието.Никога не е късно да влезеш в правата вяра.
22
5
 
12
 
! Отговори
+++ преди 3 години
Павле , Павле Павлее , преди да пишеш чети. Баща и е Българин, а майка и Гъркиня, така ме не можеш да кажеш че е с гръцки корени.
21
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гърцките острови са натъпкани с бежанци, турците искат да пробиват за петрол и май ще се връщат паспорта и в САЩ.
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голям зор с тия корени
19
5
 
4
 
! Отговори
Лора преди 3 години
Гледам и не вярвам на ушите си!Как тези продажни мекерета и патриоти не извадиха по един български паспорт на тези хорица за едни далеч,далеч по скромни сумички и да си гледат рахатя в България и да превъзнасят нашите красоти зелени?
18
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НЕ ни интересува Том Ханкс.. Ние си гледаме България... Ислямистите- Мюсюлмани, 500 години КЛАХА БЪлгари и Крадяха, но ние ги изгонихме и изтр.ебихме през 1878 г.. Тодор Живков, също изгони много мюсюлмански шпиони..Ако бяхме дали БГ гражданство на мюсюлманите, през 1878 г, онези ВЕДНАГА щяха да спечелят ИЗБОРИТЕ в България и още да сме под Ислямско РОбство.
17
11
 
8
 
! Отговори
kory преди 3 години
Том Ханкс бил с български корени,странно,защо и той предпочете Гърция?Много ясно на това може да отговори само премиера,скоро с оставка - Бойко Методиев Борисов!!
16
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дал е 1 милион евро и си купува какъвто иска папсорт. Том Круис е от немски произход и си купи немски.
15
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жена му се потурчва и си сменя и името.
14
6
 
13
 
! Отговори
Димитър преди 3 години
Значи за фамилията пълни глупости. Даваха навремето филм с бащата на Рита. Човекът е българомохамеданин, обича си държавата за разлика от некои световни звезди де на 21 напускат БГ и забравят езика си. Причината да напусне БГ е че е бил никола петковист бил е достра млад и бяга с негов приятел, В америка си слага фамилията зашото живее на улица с това име. Та Рита си е с тази фамилия не заради простотиите на номер 5. Това си е истината и човекът беше много повече патриот от некои наречени патрио