Шестият сезон на "Фермата" започва на 5 септември

Поли Хубавенска е първият популярен участник в шоуто
5
Шестият сезон на "Фермата" започва на 5 септември
Снимка: Фермата
Шестият сезон на "Фермата" се завръща в ефира на bTV от 5 септември. 
 
Отново акцентът ще бъде поставен към изконните български ценности - трудолюбие, сплотеност, уважение към земята и традициите. Предстоящата надпревара не само ще подложи на изпитание претендентите, но и ще покаже на какво са способни волята и човешкият дух по пътя към осъществяването на една мечта.
 
В състезанието за 100 000 лева всички ще усетят и магията, която по неповторим начин носи българската народна музика. Първият известен участник в шоуто е младата изпълнителка Поли Хубавенска, покорила света със своите етно вокали.
 
Гласът на Поли разнася славата на родния фолклор в Англия, Германия, САЩ, Дубай и до най-далечните кътчета на планетата. Вокалният й дебют започва с DJ Стан Колев, а името й се свързва с редица български и световни музикални проекти.
 
Последната й песен "Майчинко" е с участието на Теодосий Спасов. В последните години народната певица, която живее и работи в Лондон, прави съвместни етнохаус проекти с популярни диджеи. 
 
"Надявам се чрез мен и моето участие в шоуто младите хора да видят, че освен приятно, би могло да бъде и модерно да слушаш и да танцуваш в ритмите на българския фолклор", заяви Хубавенска.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Киро Гела да го пратиме на ферма в Белене
1
1
 
7
 
! Отговори
Бай Хой преди 3 години
Толкова е изчерпан ефира и такива глупави предавания има, че чак това се понася, или поне в повечето време. Добра продукция, но ако може без английски или другоезични думи в него и повече български. Със сигурност баба ни (пра-баба, пра-пра, пра-пра-пра) на село не е спала в юрта.