Дженифър Лопес и нейният избор на маски при пандемията

Звездата залага на цветни предпазни средства
19 авг 2020 22:32, Дарена Найденова
9
Дженифър Лопес и нейният избор на маски при пандемията
Снимка: БГНЕС

Тази година се появи нова мода, която трябва да следим внимателно. Със спирането на Седмиците на модата, забавянето на новите дизайнерски модели и отмяната на светските събития, вече рядко виждаме звездите с красиви рокли, които да ни вдъхновят за нашата визия. По-скоро през последните месеци се вглеждаме в предпазните маски, които идолите ни носят.

Първоначално ни беше безразлично каква точно маска ще сложим върху лицето си, стига да ни пази. След като пандемията от коронавирус не си отива и рестрикциите остават, предпазните средства се превърнаха в задължителна част от ежедневието ни и нещо, което внимателно трябва да избираме. Дали ще ни пасне с дрехите? А дали ще привлече вниманието на хората около нас?

Повечето от нас смятат тези въпроси за глупави, но пък за други са от естествено значение. Затова на пазара се появиха все повече маски с различни дизайни, едноцветни и многоцветни, с принтове и надписи. Много фирми предлагат и да си направим по поръчка, слагайки на предпазното средство каквото душа ни желае.

За да се вдъхновим за нашия собствен дизайн, отново поглеждаме към звездите. И в тази сложна ситуация известните личности успяват да привлекат вниманието и да създадат тренд. И когато говорим за мода, не можем да не споменем Дженифър Лопес. Изпълнителката от дълго време е вдъхновение за множество млади дами и се опитва всеки път да носи нещо различно и секси.

Дженифър Лопес и маските й по време на пандемия, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ориенталските маски са по яки
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А за бельото и няма ли да спишете някоя статия?...Ако може с повече снимков материал, за да добия по-добра представа.