Звезди от Ямайка се застъпиха за Адел

Тя получи критики заради последната си снимка
3 сеп 2020 04:00, Екип на Tialoto.bg
4
Звезди от Ямайка се застъпиха за Адел
Pixabay

Адел получи силна подкрепа от различни звезди, след като се пусна по бански в цветовете на Ямайка. Певицата, която свали повече от 20 кг през последните месеци качи свое селфи в социалните мрежи, на което позира по клин, горнище от бански тип триъгълничета и жълти пера на гърба. Нестандартната ѝ визия е по повод карнавала в „Нотинг Хил“, който се провежда от десетилетия във Великобритания, само че заради пандемичната обстановка, този път бе онлайн. И докато много фенове на британката я аплодираха заради пресните ѝ форми, се намериха и хейтъри, които я обвиниха, че поругава културното наследство и традиции на Ямайка. 

Уви, в 21 век не е нужно да носиш цветовете единствено на своята националност и певицата веднага намери защитници сред други знаменитости.
 
Сред първите, които защитиха стайлинга и прическата ѝ, която е типична за чернокожите – плитки завити в рогчета – бе черната перла Наоми Кембъл, чиято майка е от Ямайка. Супермоделът пусна под формата на коментар сърчица и знамето на Ямайка.
 
Доста по-аргументирана в защитата си се оказаха диджей Ейс и певицата Александра Бърк, които бяха гости на карнавала и участваха в предаването по BBC Radio 1Xtra.

Още за участието на Адел на музикалния фестивал четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
0
 
! Отговори
кокиче преди 3 години
Какво означава"пресните и форми"? Дали не е добре като ползвате преводача поне да си редактирате написаното?
2
2
 
2
 
! Отговори
Таню преди 3 години
...развалихъ убавуто джина...
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
харесвам малките емоджита на главата и, бих добавил още едно от мен.