Актрисата Даяна Ханджиева с разтърсваща изповед във "Фермата"

Мислех, че ще съм постигнала повече, заяви тя на рождения си ден
11 сеп 2020 09:12, Александър Попов
49
Актрисата Даяна Ханджиева с разтърсваща изповед във "Фермата"
Снимка: Фермата
Разтърсваща изповед за живота си направи актрисата Даяна Ханджиева в предаването "Фермата". Тъжната й, късаща сърцето равносметка, дойде навръх 27-мия й рожден ден, който красавицата отпразнува в стопанството.
 
"Очаквах, че на тази възраст ще съм постигнала много повече - че ще съм омъжена и ще имам големи успехи в кариерата си. Вместо това имам чувството, че не съм стигнала доникъде", проплака Даяна, която влезе в шоуто след като се раздели с приятеля си.
Още по темата
Очите й продължиха да се пълнят със сълзи докато четеше милите послания на останалите участници по случай празника й. Освен че й пожелаха здраве, любов и късмет, фермерите й подариха бели терлици и гривна, символизираща семейството.
 
Даяна, която стана популярна с участието си в сериала "Скъпи наследници", влезе в шоуто със свито сърце. Доскоро кариерата и личният й живот вървели по вода, но неочаквано късметът й изневерил - предложенията за нови роли секнали, а любовната й връзка се разпаднала. 
 
"Потърсих корена на проблемите ми в самата мен. Самоанализирах се и видях неща, които трябва да поправя - голямото ми его, желанието за контрол, страхът от всичко", казва Ханджиева.      
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
3
 
! Отговори
От Съни до Стивън преди 3 години
Леле колко си приличат. Вярно, моя грешка. Но и това момиче си е хубаво. По принцип още докато гледах Съни Бийч и си мислех че е актрисата от Наследниците. Моя грешка. Иначе благодаря за пожеланията. Аз моя жизнен цикъл съм си го изпълнил (имам дете и т.н.) е малко по - рано ще приключи, щото нямам още и 40 год. ама в крайна сметка, не знаеш кой кога. Може да си си здрав и прав, и чакайки с колата на някой светофар да те отнесе отзад някой. Разликата е само, че аз ЗНАМ :).
33
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мой приятел е така. Жена му го заряза, болестта напредна.. Но по-късно срещна смело момиче, което му роди дете. Не е по-добре, напротив, но всеки път като го чуя и го питам какво правят, получавам отговор Тази щерка ме върти на малкия си пръст! Един щастлив, горд баща :) Пожелавам на всички щастие-каквото и да е то!
32
3
 
6
 
! Отговори
До Съни преди 3 години
Разбрах, ти си с МС. И все пак медицината напредва. Има проучвания за терапия с канабидиол /струва доста скъпо, но е добре да се взема този с най-високата концентрация/. Не съм дистрибутор, който печели от продажбата на празни надежди. Та канабидиолът се извлича от селектиран коноп, който няма психотропно действие и стимулира нервната проходимост.Ей, човек! Повярвй ми колко искрено ти желая да ти се случи Чудото.
31
0
 
3
 
! Отговори
зяпач преди 3 години
Кой я е карал да влиза в това смешно реалити.
30
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Потърсих корена на проблемите ми в самата мен. Самоанализирах се и видях неща, които трябва да поправя - голямото ми его, желанието за контрол, страхът от всичко", казва Ханджиева.Това е ключето към решението но най-трудното тепърва ти предстои!
29
0
 
5
 
! Отговори
Стивън преди 3 години
До 29 В Съни бийч участва Боряна Братоева, а въпросната е от Скъпи наследници...
28
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази не е за "Ферма" а за психиатрия ;)
27
3
 
9
 
! Отговори
Хисарския поп преди 3 години
Туй моме е хубаво, ама се помисли за актриса пък не е... Май и доста психически не устойчива ще дойде...
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кураж ти желая!
25
0
 
8
 
! Отговори
До 30 от 29 преди 3 години
Толкова е средната продължителност на моята прогресираща болест от откриването до пълна инвалидизация (която при мен вече напредва) след това труп. Разбира се аз няма да остана труп и някой да ме гледа. Всеки да разбира както иска това. Не искам да развалям статията за хубавото момиче с моите лични мелодрами. Всеки си мисли че е най - зле и за него света свършва, ако не е получил точния цвят рокля с куриер, друг че му остават 3 год. живот, кфо толкова :). Всякакви хора.
24
1
 
6
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 3 години
За Даяна...Архитект Ястребовски: Как се казваш?Отговор: Штефи...Архитект Ястребовски: Разбрах...Стефка...
23
1
 
2
 
! Отговори
Тошо преди 3 години
Все едно аз разсъждавам, ......май всеки има подобни мисли в главата си....очакваш едно, а то е ....дооооста по различно, ами какво да се прави....едно е да искаш, друго е .....реалността, но на всеки се случват едни неща на които не бива да обръщаме гръб, а да им кажем здравейте, добре дошли, забавихте се нещо и.....дай да видим сега кой кого.....и като се започне една битка, от която трябва да се поучим, без значение дали си от горе или отдолу накрая! Хубава си млада си учи се от живота!
22
0
 
7
 
! Отговори
До Съни преди 3 години
Никой не може да знае още колко му остава. Приел си нещата такива, каквито са и това не ти е донесло озлобление, а успокоение. Човешката психика има неподозирани възможности и от сърце ти пожелавам тези 3 г. да бъдат много повече. И аз съм със сериозно и непредвидимо заболяване, но разбрах, че това, което ни съсипва здравето не си е заслужавало похабените нерви. И най-важното - пожелай на човека нещо хубаво/даже и на непознати/ и може пък да ти се върне.
21
2
 
14
 
! Отговори
До 28 преди 3 години
Тъкмо това щях да напиша. Не сме се развили физически чак толкова, че да ни е променена физиологията. Нашите баба и пра баби не са имали време да се депресират, гледат 5-6 средно деца, без вода, пералня, без мъже сред войни. Депресията се появява когато останеш сам и имаш много време да мислиш. Женските глупости да оставаш сам са за "Сексът и градът". Не сме създадени затова.
20
0
 
12
 
! Отговори
Съни Бийч преди 3 години
Беше много добра в "Съни Бийч", сладка и много секси го даваше. Браво. Иначе претърпява катарзис (малко рано де), но сигурно при жените е по - рано. И аз така мислех това ще направя, онова ще постигна. И като те удари прогресираща болест с остатък 10 год. живот и разбираш, че няма за какво да си даваш зор. Аз поне живея по - добре. (остават ми още около 3 год.) но се усещам по - щастлив отпреди, когато се чувствах постоянно изостанал и очакващ. Сега се радвам на всеки ден като за последно.
19
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За жените е най-добре да родят веднага след завършване на образованието си, едно че от гледна точка на биология това е времето и второ, за да може и деца да отгледа и кариера да направи и животът й да върви.
18
0
 
24
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
С тези реалитита и турско-индийски сериали, националните телевизии станаха негледаеми.
17
1
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
Такива простотии не гледам. Колкото до изповедта, за която пише тук, кой я е написал за тази актриса, за която не съм чувал и колко пари са й дали да я прочете?
16
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За, какво ти е брак преди 30г, нямаш си хобита, работа и забавления ли, че бързаш толкова да се лепнеш за пералнята, прахосмукачката и тенджерите. Гледай си кефа сега му е времето и след 30г вече си организирай семейното положение с мъж и деца.
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може да пробваш да работиш нещо истинско, Даянче. Може пък повече да ти се получат нещата.