Адел: Необвързана жена с котки съм

Отрече да има връзка със Скепта
30 окт 2020 21:01, Ивета Иванова
8
Адел: Необвързана жена с котки съм
Снимка: БГНЕС

Адел отрече слуховете, че има романтична връзка с рапъра Скепта.

Певицата каза, че е необвързана в ефир.През уикенда звездата беше водеща на комедийното предаване "Saturday Night Live" и по-късно благодари, че е имала тази възможност.
 
Адел сподели, че след тази изява, се връща обратно "в пещерата си", за да бъде "необвързана жена с котки до края на 2020 г.".
 
"Изкарах невероятно в SNL! Благодаря на най-страхотния състав - екип, сценаристи и продуценти. Колко величествени хора сте вие...", написа изпълнителката в Instagram.
 
Тя благодари и на публиката в залата и заяви: "Грижете се един за друг и бъдете по-мили към себе си. Честит Хелоуин! Връщам се към моята пещера сега, за да бъда (необвързаната) жена с котки, която съм. Мир, до следващата година!".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не, мерси. Тюлените ги гледам от Нейшънал Джиографик!Българските тюлени от протестите хич не са малко! Добре са дресирани защото могат да веят знамена и да цвилят гощавка! :))))))))
7
3
 
6
 
! Отговори
Ханибал Лектър преди 3 години
тая много лой ще пусне във фурната!
6
4
 
8
 
! Отговори
до ескимос преди 3 години
Не, мерси. Тюлените ги гледам от Нейшънал Джиографик!
5
6
 
9
 
! Отговори
ескимос преди 3 години
Адел е талант, жесток глас, а сега е неузнаваема и супер мацка след като отслабна. Снимката тук е доста стара. Който се интересува, може да види актуалните снимки, има ги в нета...
4
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 2може би защото пее добре и е добър човек... ама ти как ще разбереш. Ти си от другите. От лошите хора!
3
10
 
8
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
ами, че с тая дебела свинкя, отвратително и облъскващо животно кой мъж би се унижил да бъде?! особени при бонбончетата от украйна!
2
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не разбирам какъв е тоя небивал интерес към момата... класира се, щото беше като гюле(по същия начин се класира и Кончита). Последваха някакви драми за това че е гюле. Вече не е гюле, но само татаниже че е била гюле...Ако беше с нормален външен вид - нямаше да сме а чували. Сори, но на база на това ми е крайно безинтересна, а с всеки изминал път в който се изкаже - ми става и леко противна...
1
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еее. еее Тая снимка е на 3 години поне! Стегнете се малко! като Адел. Тя се стегна!