Мелания Тръмп впечатли с визия при поредната си изява

Американците продължават да вярват, че има двойник
4 ное 2020 22:10, Иванка Гъркова
6
Мелания Тръмп впечатли с визия при поредната си изява
БГНЕС

Коженото яке е едно от задължителните облекла в есенния гардероб на една жена. То е идеално за нито твърде топлото, нито прекалено студено време, когато слънчевите лъчи все още се прокрадват през облаците. И докато повечето от нас залагат на по-изчистените модели в черно, тази есен различните нюанси на кафявото са истински хит. Това доказва и последният аутфит на Мелания Тръмп. 

Първата дама на САЩ събра погледите на модните експерти и папараците, носейки кожено яке в оранжево-кафяв цвят за своята изява в Северна Каролина. За да покаже, че стои плътно до своя съпруг, тя говори пред симпатизанти в този щат.
 
Моделът, подбран от Мелания, е по-нестандартен от тези, които всички ние обичаме да съчетаваме с поли, панталони или дънки. Прилича доста на любимия ѝ тренчкот, но е доста по-късо, с три реда копчета и колан на кръста. 
 
Коженото яке на г-жа Тръмп се отличава с по-широката си долна част, набрана леко на кръста. То отива както на медените ѝ коси (почти в един и същи цвят са), така и на правата ѝ велурена пола и обувки на висок ток – и двете в маслиновокафяво. 
 
И докато едни се чудят ще спечели ли Доналд Тръмп изборите и как би се облякла жена му, други пуснаха нови конспирации за двойника на Мелания. Повече за него вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя може да бъде наречена единствено с прозвището което и приляга най-много ,,,Първата Дама'' на политическият свят.Тръмп преди да застарее жените му се лепяха като мухи на мед,той винаги е бил и ще си остане ,,един аристократ със стил'' въпреки че е потомък на авантюристи заминали за Америка както много други хора да търсят един по-добър живот.Всичко за което го осмиват са долно пробни лъжи и клевети.Този човек взима еднолични решения,и понася отговорноста за тях.Никога не се е крил зад партии.
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп беше един много умерен и скучен президент. Не като реторика, а като политика. И това му изяде главата. Не изпълни нито едно от големите обещания, които направи през 2016-та. Замени съветниците си с ционисти и обърна гръб на платформата, която го издигна. Сега заслужава да загуби, а нямаше, въпреки измами, подмяна на вот и т.н. глупости.
1
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След година Мелания ще впечатлява с визия охраната на затвора когато ходи на свиждане на мъжа си.