Данчо от "Фермата" не ще годеницата, иска Даяна

Имал тръпка към актрисата
Обновена: 6 ное 2020 14:57 | 6 ное 2020 14:49, Александър Попов
24
Данчо от "Фермата" не ще годеницата, иска Даяна
Снимка: Фермата

Илюзионистът Йордан Белев направи емоционална изповед, от която стана ясно, че от години не е щастлив с годеницата си – певицата Камелия Ноева.

"Страшно ми е да призная, че във "Фермата" не съм усетил липсата й, това ме смазва. Тя ми даде ужасно много през последните 7 години", през сълзи написа Йордан.

В прочувствено писмо до себе си общинският съветник призна, че е намерил нова тръпка в лицето на актрисата Даяна Ханджиева.

След тази изповед водещият Андрей предложи на общинския съветник да организира среща с годеницата му, на която двамата да изяснят очи в очи отношенията си.

Дали годеницата на Йордан ще се съгласи да се срещне с него пред цяла България и кой ще е вторият застрашен от отпадане от шоуто мъж ще стане ясно тази вечер.

Иначе след поредица от женски елиминационни битки, идва време и за мъжка. Изненадващо за всички, фермерът на седмицата Ваня реши да номинира за първи дуелист Ангел, а не Милена, въпреки че двете са в пряка конкуренция за голямата награда от 100 000 лева.

"Не ми се искаше ти да си дуелист, защото мисля, че си много качествен човек и си нужен на фермата. Правя този избор, защото искам дуелист да е мъж - смятам, че прекалено много жени се борихме на Арената. Надявам се да се върнеш, защото без теб стопанството няма да е същото", обясни решението си усмихнатата Ваня.

Въпреки това признание, Ангел не прие мотивите й и коментира, че стюардесата има лично отношение към него, поради минал конфликт между тях. Той издаде, че втори дуелист ще бъде един от двамата синеоки мъже в стопанството  - Стоян и Калоян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Циркаджийски работи.От няколко години не е щастлив с годеницата си, тръгнал да и го казва публично в тв формат да натрапва сърбежните си "драми" на аудиторията. А и Даяна "вода ненапита" го играе-Сърби,боли,драго ми е. Иска красив, танцуващ мъж, да не яде чесън:)Тя ако така се мята на раменете на приятелите си/мъже/,спи в едно легло с тях,целува им ръцете,прави си романтични закуски по покривите и им пуска въдички с усмивка,никога няма да има сериозна връзка с истински мъж.
22
0
 
12
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
"Скромното момиче" Дая,разведе Ники Илиев!
21
8
 
3
 
! Отговори
Severna makedoniq преди 3 години
Kvi Sa tiq maloumni komentari. Samo Edin chovek koito zavijda Moje da govori taka. Daqna e skromno momiche tq nemu e dala povod. Kvo e vinovna Che e po krasiva ot nqkoi grozni debeli i s tapi Jeni.tq nee vinovna Che se e rodila taka tq nogo iztakva tova neinata krasota. A i lubovta e slqpa. Az lichna Sam se vlubval v debela Jena i bolna.nqma da kazvam ot kakvo. No posle se opravi i otslabna i se vlubix v Neq.sprq da qde meso.i Stana drug chovek.
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Типичен сценарий. Въпросното лице е общински съветник, демек политик, а те правят всичко за далаверката и кинти. Нагласена работа.
19
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много започна да прилича на индийски сериал това предаване. Кой въобще го интересуват тези лични въпроси с годеницата? Да се оправят с умиращия лебед Даяна като не ги гледа половин България!Пууууу, воайорски историии...дуелите са интересни , но останалото е пълен бълвоч
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това предаване се казваше "Чалгата" нали?
17
1
 
16
 
! Отговори
И тези опоси са преди 3 години
чалгари, правят се на патриоти, а сеят простотия сред младите! Истински лицемери!
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До МПо-надолу в коментарите май са описали човек като теб :D
15
1
 
14
 
! Отговори
М преди 3 години
Още преди да е започнала "любовта" между тях, беше ясно, че Даяна ще го отсвири. Типични женски номера..., видиш ли актьор или актриса - бягай! Няма такива подли същества!!!
14
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предаването сто пъти по добро от Турски сериял
13
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Данчо е по младото агнешкоИ аз не иска моята и ако намеря по млада веднага я оставямпо добре си стой на *** защото идва момента в който жените ще те оставят
12
6
 
15
 
! Отговори
Поредната простотия преди 3 години
Колко трябва да си глупав, мързелив, убит от живота човек та да гледаш тези сапунени глупости всяка вечер?
11
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предавания, като това, са забавление за лениви малкосъдържателни откъм акъл хорица, които нямат ищах дори книга да прочетат. Как ги гледате тия бози, че ги и обсъждате? Колко ли празна глава трябва да има човек, че да се вълнува от подобни предавания?
10
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аха, сега това ли е поредната сапунка като сценарий, определена от опусумите и платена на двама-трима да се правят на улави и влюбени... Изтъркахте се вече, айде няма нужда!!
9
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вместо да направите някаква документалка за децата-медалисти в България, за красотите в България, за лекарите/учителите/младите предприемачи/трудностите на хората, които цял ден карат адски - все достойни хора, независимо от професия, социално положение и образование... вие драми на една пръчка и гърбав некадърник
8
1
 
24
 
! Отговори
Като преди 3 години
се замисли човек какви помий се дават по телевизийте и ти става ясно каква е културата на обществото. Гнусотията Биг Брадър, турските сериали, острови на изкушения, разни субекти в съдебен спор, певци травес..ити в Като две капки боза, и др. Като чуя някой да коментира как гледал как Катето Евро стискала пъпка на г...за на Азис и ми се повръща.
7
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истина или сценарий все е Гнооосна история ! опосумите обаче станаха милионери от такива простотии - гнусновати човечета са и никакви пари не могат да променят този Факт !
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Данчо е гербаджия от общинския съвет в Габрово.
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ху дъ фак и Данчо илюзиониста и с какво е известен?
4
1
 
11
 
! Отговори
Литекс-София преди 3 години
Фокус-мокус - има(ло) годеница, няма (ло) такава...Браво, бако Данчо! Един брак по-малко, една годеница също, но една дама по която припада вече - застъпваш ги. От клон на клон. Има глава на раменете, Магьосникът от Оз, да мисли, стига е плакал, сиромаа. Жалко, че вече цяла България има някакво мнение за него, независимо от самото негово за...него. Интересен сезон.

Спонсорирани публикации