Принцът, който не се бои от работа: Артър Чато и неговата фитнес мания

Той е внук на графиня Сноудън и племенник на Елизабет Втора
7 ное 2020 20:58, Иванка Гъркова
6
Принцът, който не се бои от работа: Артър Чато и неговата фитнес мания
IStockphoto

Според много кралски експерти, принц Хари е един от любимците на Елизабет Втора. Останал от малък без майка, неговите бели често били опрощавани в сравнение с тези на по-големия му брат. По-късно, по време на тийнейджърските си години, синът на принцеса Даяна и принц Чарлз прави безброй изцепки, които се налагаше да заличава с години.

Той е и един от най-желаните ергени във Великобритания, но ето че това се промени с идването на Меган Маркъл и раждането на сина му Арчи. Вече далеч от родината, друг представител на кралския двор привлича вниманието на медиите – неговият братовчед Артър Чато. Племенникът на кралицата още не е завършил висшето си образование, а вече е успешен фитнес инструктор. Заради привлекателната му външност и авантюристичния му дух, той не страда от липса на женско внимание и има над 160 хиляди последователи в Instagram.
 
Кой е Артър Чато? 
 
Младият мъж е син на Лейди Сара (дъщеря на графиня Сноудън, сестрата на английската кралица) и Даниел Чато. Той е внук на принцеса Маргарет – бунтарката в кралския двор, както и племенник на нейния по-голям син – Дейвид Армстронг-Джоунс, втори граф на Сноудън.
 
Артър Чато се ражда на 5 февруари 1999 г. в Лондон., като доскоро той има ключова роля в официалните церемонии, организирани от британското кралско семейство. От 2009 до 2015 г., като почетен представител на своята покойна баба – принцеса Маргарет. За периода той носи наметалото на своята леля – Елизабет Втора, по време на важни събития. Обикновено тази позиция винаги се заема от нейни роднини в тийнейджърска възраст.
 
Макар и да няма официална титла, Артър заема 26-ото място по линия на унаследяване на трона. Той има по-голям брат – Самюел Чато, роден на 28 юли 1996 г.

Страст към фитнеса
 
Артър учи специалност „География“ в университета в Единбург, Шотландия, но най-голямата му страст е фитнесът. Още като тийнейджър, той започва да гледа съвети на известни бодибилдъри и тренира у дома. Вместо да разчита на издръжката на родителите си и наследството, оставено му от неговата многоуважавана баба, младежът решава да се яви на специални курсове и да стане фитнес инструктор.
 
В началото на октомври 21-годишният младеж бе представен официално като част от екипа на известна фитнес зала в града, в който учи. Според информацията, той ще  бъде на разположение два дни в седмицата.
 
Още за заниманията на Артър Чато, внукът на графиня Сноудън, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
Реално преди 3 години
До АнонименТя и да може, какъв е смисълът като кренвиршчето ти е спаружено отдавна и простатата ти алармира нон-стоп, припомняйки ти, че за нищо не ставаш - тъжно, но най-вече смешнооо !
4
2
 
10
 
! Отговори
Гошу Резбата преди 3 години
Ако се омъжа за него дали ще стана принцеса и имам ли шансове да стана кралица после, това ми е детска мечта. Доста съм палава, но имам и обноски ся и съм по бял от на Хари жената!
3
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мда, представяте ли си - принц, пък да не му върви със опитите да в фитнес инструктор. Може и няколко титли да му купят от второразрядни състезания, както и още малко последователи в соц мрежите, че тия 160к изглеждат хилаво.
2
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е и? С какво животът му е по-различен от живота на останалите млади хора? Ходил на лекции, намерил си почасова работа в близкия фитнес... Всеки студент може да е на негово място. Какво ни занимавате?
1
5
 
22
 
! Отговори
Stoyanov преди 3 години
И тоя ли трябва да ни интересува?