Бивша служителка на Тръмп: Мелания се чуди за развод

Според нея, тя жадува свободата си
Обновена: 12 ное 2020 22:02 | 12 ное 2020 22:01, Дарена Найденова
60
Бивша служителка на Тръмп: Мелания се чуди за развод
БГНЕС

Доналд Тръмп понесе доста огромна загуба на тазгодишните президентски избори. Той събра едва 214 електорални гласа, докато опонентът му – Джо Байдън, се сдоби с 290. По този начин настоящият президент на САЩ има само още два месеца, в които да обитава Белия дом, след което ще трябва да се прибере у дома и да продължи с другите си задължения.

Около семейство Тръмп винаги е било интересно и това не се промени дори в деня на изборите. Мелания и Доналд решиха да гласуват отделно, което повдигна много въпроси във връзка с отношенията им. Някои избиратели се шегуваха, че г-жа Тръмп е решила да пусне своя глас сама, за да не може съпругът ѝ да разбере, че е избрала Байдън. Според тези, които подкрепят теорията, Мелания не е искала още четири години да бъде първа дама и с нетърпение чака Джил Байдън да я замени на тази длъжност.
 
Разбира се, тази теория няма как да бъде доказана, а самата Мелания отговори, че гласува в деня на изборите, защото така е правилно. Съпругът ѝ реши да пусне своя глас предварително, тъй като това е позволено в Съединените щати.
 
Сега нови слухове се зараждат около отношенията на настоящото първо семейство на САЩ. Според бивша икономка на Тръмп, Мелания брои минутите до слизането от власт, за да може да се разведе с Доналд. Източникът твърди, че г-жа Тръмп смята 15-годишния си брак за приключен, само чака Джо Байдън да положи клетва като 46-ия президент, за да подаде документите за прекратяването му.
 
Омароса Маниголт е работила като домашна помощница на семейството и дори е участвала в предаването „Стажантът“, което се организира и води от Доналд Тръмп. Твърденията са направени в книгата „Unhinged“, която разказва за живота в Белия дом. Омароса допълва, че Мелания и Доналд имат много странен брак, а Първата дама е отвратена от съпруга си. Все пак тя чака президентството да отмине, за да не създаде скандал.
 
„Ако тя някак си успее да се унижи и да напусне докато той все още е президент, Доналд със сигурност ще намери начин да я накаже“.
 
Още за спекулациите около развода на Доналд и Мелания Тръмп, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Източник: Tialoto.bg"
49
2
 
1
 
! Отговори
Нека преди 3 години
До Анонимен1. Ало - ще казваш на жена си, ако въобще имаш такава, отдавна ти е била шута по-вероятно2. Паралелът е в съвсем друг контекст, това, че ти не можеш да го схванеш си е твой проблем3.Инфото, което си копи-пейстнал от нета е неадекватно 4. Излез навън и подишай чист въздух, имаш нужда, цял ден и цяла нощ бълваш посредствени коментари по форумите, тук под всяка тема има поне 10 -15 твои, а понякога са само твоите, пишеш и си отговаряш и под материала има само твои коментари -смях !
48
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Нека . Ало , Тръмп не е монтьорчето с фантазии за имоти за да правиш такива сравнения. Ти знаеш ли какво е милиард и че няма все още официално българин милиардер. Единствените българи , които могат да се мерят с него по богатство са братята Евлоги и Христо Георгиеви , които са съжаление , въпреки че са живели на Балканския полуостров с най - хубавите жени , не са оставили наследници, за разлика от Тръмп. А Мелания е най - красивата бяла първа дама в историята на Сащ до сега.
47
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да, вярвам и на афрото , те най - ги разбират нещата , 70 % са самотни майки , децата рядко имат общ баща, много им вярвам. БЛМ !!!!!!!!!!!!!!
46
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Нека2Ми тая защо се е омъжила за него?
45
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мамбото свърши, аре кой от където е!
44
2
 
1
 
! Отговори
Нека2 преди 3 години
В такива случаи разводът е най-доброто решение- ще прибере половината от придобитото и ще си живее живота, а монтьорчето ще се прави на сваляч още известно време докато всички му бият шута - от фризьорката с джуките, която прилича на мъж до другата дребничката с богатия тати, за нея монтьора си правеше сметките да й харчи зестрата, а да си бръмчи с други, ама сметките ще му излязат без кръчмаря , след като му бият шута отвсякъде, да не говорим че е кръгла нула в леглото също.
43
1
 
4
 
! Отговори
Нека преди 3 години
Да се развежда жената, пак много го изтърпя, то причината беше ясна -да няма скандали в президентството.Една позната и тя обмисля дали да се разведе след 20-сет години - когато се ожениха, той нямаше два лева, монтьор с хигиенни навици като от кочинкаааа. Сега понаправи някоя стотинка и се взе за велик, то велик, колко да е велик- купи гарсониерка в софето и схлупена къщурка в едно гръцко селце, иначе самочувствието и претенциите му са сякаш има мезонет в Лондон и вила на френската Ривиера
42
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никога медиите не са били така обединени срещу някой. Каквото и да стане от тук нататък, всички знаем.От 15 дни гледам само CNN. Не мога да повярвам колко са изпаднали американците. Изключително злобна "нация"Не мога да повярвам как плюят и храчат в ефир президента си, как горят знамената си и събарят паметниците си. Няма такова шоу. Тази "държава" умря. Не вярвам, че някой вече ги взима насериозно, освен слугите им Меркел и Макрон.
41
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В по-голямата си част коментарите за Тръмп в посока надолу говорят за вроден *** и пълна духовна тъпота.
40
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Омароса не е за вярване - тя беше два пъти в Стажанта, шоуто на Тръмп. До изборите 2016 беше демократка и след това се обърна и стана републиканка.Умори един актъор. Да не продължавам да изброявам постиженията и.Но ако поне и малко вярно има в това което казва то загубата на изборите и един развод от Мелания тотално ще унищожи оранжевият клоун.
39
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
дорде нечуем гласовете от джипа и асенсьоро никакво кекле -мекле бъля бъля и муци гуци.
38
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен Бивша служителка ....Гродето кисело ,а ?
37
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква прoста *** трябва да си, за да останеш с мъж, който е доказано че е бил с пoрнo звезда. Ама те краставите магарета се надушват. Доньо тъпoто и той не е гений. Карай да върви. Пий една белина и венозно дезинфектант и си ток.
36
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кубрата златотърсач нищо чудно да избяга с някои милион в джоба от протифния дърд грознк
35
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До пияница мистикЩе ли ти се,дърта пияницо?Пий си си спирта и остави по умните да бистрят политиката!
34
8
 
6
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Мелания как му буташе ръката на Дедото, ясно беше, че ще го зарязва. Ще гушне няколко милиона, нека и е зле
33
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно пък домашната помощница ще знае.. че и книга издала ... пффффф Много стабилна двойка са даже и демократите кръв дрискат, само се чудят каква интрига да измислят!
32
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мелания. Лека жена. Тръмп. Политика. Пари. Поквара.
31
1
 
3
 
! Отговори
39 преди 3 години
психопатоФза д-р Гълъбова си.

Спонсорирани публикации