Всички говорят за Камала Харис, но кой е мъжът до нея?

Дъглас Емхоф нямал време за срещи, но добре, че отишъл на тази с нея
12 ное 2020 23:00, Иванка Гъркова
169
Всички говорят за Камала Харис, но кой е мъжът до нея?
БГНЕС

Гражданите на Съединените американски щати вече си избраха нов президент в лицето на Джо Байдън. Със историческата му победа нещата в Белия дом коренно ще се променят, като съпругата му Джил ще заеме мястото на Мелания Тръмп. А неговата колежка Камала Харис ще бъде първата жена, първият цветнокож и първият американец с азиатски корени, който застава на поста вицепрезидент на САЩ.

След като ви разказахме подробности за новото президентско семейство и пътя на Камала Харис до властта, дойде ред на това да разкрием няколко факта за живота на мъжа, който толкова години я подкрепя във всяко едно начинание. Като съпруг на вицепрезидентка, Дъглас Емхоф ще бъде първият „втори джентълмен“.
 
Кой е Дъглас Емхоф? 
 
Той е роден на 13 октомври 1964 г. в нюйоркския квартал Бруклин. Майка му и баща му – Барбара и Майкъл, са с еврейски произход, които имат още две деца – син Анди и дъщеря на име Джейми.
 
От 1969 до 1981 г. Дъглас и семейството му живеят в Ню Джърси. Когато е на 17, той и родителите му се местят в Калифорния. Той завършва гимназията „Agoura“, след това защитава бакалавърска степен по изкуства в Калифорнийския държавен университет в Нортридж. После продължава с право в Лос Анджелис.
 
С какво се занимава съпругът на Камала Харис?
 
Дълги години Дъг Емхоф работи като адвокат, като в момента е партньор в известната американска кантора „DLA Piper“. Основно се занимава със спорове за бизнес, недвижими имоти, защита на интелектуална собственост и други. В момента, за да няма конфликт на интереси около президентските избори, той временно е прекъснал своята дейност.
 
Има един неуспешен брак зад гърба си
 
Мнозина смятат, че бракът между Камала Харис и Дъглас Емхоф е първи и за двамата, но всъщност той вече има един несполучлив преди да я срещне. Близо 16 години е женен за Кърстин Емхоф, която работи като филмов продуцент. От нея има две деца – Коул (13 г.) и Ела (15 г.).
 
Много зает, нямал време за срещи
 
По някаква случайност, както Джон и Джил Байдън излизат на уредена среща, така и Дъглас се запознава с Камала. След като бракът му с Кърстин не потръгва и той се развежда, адвокатът е твърде зает, за да си търси нова жена. Негова приятелка обаче го убеждава да се освободи, за да се види „на сляпо“ с Харис.
 
Още за Дъглас Емхоф - половинката на Камала Харис, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 96Искам някой да нарисува такава картина. Ще я купя.
57
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Камилите да си стоят при камиларите!Маймуните в Африка!
56
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Американското БСП фалшифицира изборите. И сега ще стане голямо шоу като ги разкрият и се окаже че и всички медии са подкрепяли измамата. Лъсва истината че САЩ не е това за което се представят пред света. В най демократичната държава която се зае да демократизира света се оказва че демокрацията отдавна е умряла.
55
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На нас нормалните какво ни пука за това животно?
54
5
 
7
 
! Отговори
88 преди 3 години
либерастоболшевики с тен.......ХейПростак.......статията не е за 23 % мюсулманскаКлоака блатная.
53
0
 
11
 
! Отговори
Хюго Бос преди 3 години
Кои са тия всички? Никой нормален не се интересува от либерастоболшевики с тен..
52
7
 
15
 
! Отговори
хммм преди 3 години
поредния мелeз който се мисли за нещо повече от останалите и крещящо го заявява. Ама какво да се чудим, живеем във време когато жените печелят милиони в съда за това че са си легнали с мъж, основните лаборатории в света работят усилено върху забременяването на мъже, законни голи гей-паради минаващи покрай детски градини, жени присаждащи си мъжки полови органи. Света до такава степен се е забатачил че един грип го накара да спре да се върти.
51
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам за какво говорят всички,но аз от камили и коне не се интересувам!К'во ме интерсува някаква камила?!
50
4
 
16
 
! Отговори
Додо преди 3 години
"Гражданите на Съединените американски щати вече си избраха нов президент в лицето на Джо Байдън"====================Нещо бъркаш, Гъркoва. Изборите с САЩ още не са завършили, нито е приключило броенето.
49
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази Камала е един кух фигурант, който е там само за да привлече гласовете на черните, феминистики и гейовете, сега 4 години ще сменя нацапания памперс на деменцията.
48
1
 
12
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Преди няколко дена прочетох един пост:Мъж гостува на левичарско семейство като Хамалата с малка дъщеря и я пита "Ако станеш президент какво ще направиш?" Ще раздам пари на бедните!" Естествено мама и тати се надуват като пуяци от гордост. А мъжът и казва "Добре де, не е нужно да става' президент за това - ела в къщи да окосиш моравата. Ще ти дам 45 долара и можеш да ги дадеш на някой беден!" И отговорът е "Ама защо трябва да работя? Не мпже ли ти направо да ги дадеш!"
47
3
 
0
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До 68Къде пък прочете, че ги "харесвам", сестра. Просто нямам против никакви цветове. Всички сме хора.
46
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Охо бау харесва афроамеркиканци хахахахах, ужас, чак ми се допоовръща от теб брат
45
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора осъзнайте се, Тръмп бие, пък и да не бие ще имат гражданска война, белите ще се надигнат, Русия от друга страна скоро ще бъде империя, плановете на едни скрити хорица или гущери, нещо излезнаха извън контрол
44
4
 
1
 
! Отговори
Бау преди 3 години
как може да мразите афроамериканците като имаме 10 в България. Просто не го разбирам ...
43
1
 
13
 
! Отговори
Иддиоти в маски преди 3 години
тези клоънни на снимката щяха да са и смешни и жалки,ако цялта тази юдо-масонска лудост не беше толкова страшнаако юдо-масонските кланове вземат властта - чакат ни поне 200-300 години средновековна тъма и комунистически терор
42
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как се казва мъжът до Камила- камилар.
41
3
 
3
 
! Отговори
Рушофилски трол преди 3 години
Само прокуратурата в САЩ говори за McDonald.
40
1
 
9
 
! Отговори
Цецо Мен преди 3 години
Никой не говори за Камала Харис.
39
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп бие, това е реалността