Джордж Клуни не напускал дома си от март заради вируса

Актьорът споделил, че с Амал са късметлии
15 дек 2020 19:01, Петя Славова
15
Джордж Клуни не напускал дома си от март заради вируса
Снимка: БГНЕС

Американският актьор Джордж Клуни не е напускал дома си от март, защото се страхува, че неговият боледуващ от астма син може да се зарази с коронавирус.

Клуни сподели, че двамата с Амал са късметлии, защото имат голяма извънградска къща, предаде БГНЕС.

Двойката отглежда близнаците Александър и Ела, които са на 3 годинки. Момченцето има астма и може да има усложнения, ако не дай си Боже се зарази с COVID-19.

"Тази година беше трудна за всички. Тя започна лошо и така продължи до неотдавна", сподели актьорът в интервю за "Гардиън".

"На мен ми провървя. Изглежда, кариерата ми бе достатъчно успешна, защото в крайна сметка живея в много просторен дом. Имаме възможност да се разхождаме", добави Клуни.

Холивудският разбивач на женски сърца се опитва да намери баланс между стремежа да защити децата си и да им предостави възможността да правят грешки.

Съпругата на Клуни, Амал, е юрист и се занимава със защитата на човешките права. Тя дари Джордж с близнаци през 2017 г. Двамата сключиха брак в романтичната Венеция през 2014 г.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Ахахахаха преди 3 години
До интересноМоже в тая просторна извънградкса къща и клиника да има бали го...
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Амал, е юрист и се занимава със защитата на човешките права. Тя започна лошо и така продължи до неотдавна, заради пропагандната и война, с която опростачва народа.
10
0
 
11
 
! Отговори
интересно преди 3 години
че само преди няколко дена точно тука писаха, че е в клиника щото бързо свалил килограми за роля!! Сега, последно къде е?
9
2
 
7
 
! Отговори
фф преди 3 години
Изолирането по принцип трябва да е до време, защото ако твърде дълго стоиш вкъщи, то след това като излезеш навън и малките вируси може да са опасни.
8
0
 
21
 
! Отговори
Вътко преди 3 години
Лесно е да не напускаш къщата си, когато територията на имението ти е колкото Сливен. Лицемерно и нагло е милионери да обясняват на 7,8 млрд. души живеещи в 50 кв.м как не е проблем да си седят в къщи 8 месеца, защото можело да вдигнат температура, да кашлят и да ги болят ставите.
7
1
 
10
 
! Отговори
Киро Рамбото преди 3 години
Те няма за какво толкова да излизат. Филми почти не се снимат в момента, а те имат всякаква прислуга.
6
15
 
3
 
! Отговори
Обективен v2.0 преди 3 години
До АнонименНе разбираш тънкия намек, така хората се опитват да те амбицират да постигнеш и ти нещо в този живот, не да си смирен и да се радваш на мизерията и стотинките, които дрънкат в джоба ти...
5
1
 
5
 
! Отговори
До преди 3 години
До 4 Напълно вярно!
4
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На фона на това, че милиони хора загубиха работа, дом и дори живота си, да ни информирате как живее някой, чието богатство се оценява на 500 млн. долара е направо подигравка. Нямате ли поне малко чувство за такт?
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Домът му сигурно е като малък квартал и с какви ли не екстри, жив да го ожалиш
2
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прекрасен мъж!
1
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
че двамата с Амал са късметлии, защото имат голяма извънградска къща, ---------------------да и аз бих стоял в къща за 20-30 милиона долара без да ходя на вън