Меган Маркъл почете принцеса Даяна с бижу

Тя го носи по време на интервюто с Опра Уинфри
20
Меган Маркъл почете принцеса Даяна с бижу
БГНЕС

Феновете на принц Хари и Меган Маркъл с нетърпение броят оставащите дни до 7-и март. Тогава двойката ще седне срещу Опра Уинфри за едно интервю, в което няма забранени теми и въпроси. Преди ден излезе първият трейлър за 90-минутното предаване, като от него става ясно, че принцеса Даяна ще бъде доста обширно зачекната.

В краткия клип принц Хари казва, че е решил да напусне кралското семейство, защото не е искал историята да се повтаря. Майка му – принцеса Даяна – беше многократно преследвана от папараци и подлагана на тормоз от страна на медиите, особено след развода си с принц Чарлз. Хари допълва, че е щастлив от факта, че има човек до себе си в този труден период, защото майка му е трябвало да преминава през него съвсем сама.
 
„Чувствам облекчение да съм тук, да говоря с теб, докато съпругата ми седи до мен. Не мога да си представя какво е било за нея (Даяна), когато е преживяла всичко сама. На нас ни беше изключително трудно да преминем през този период, но поне бяхме един до друг“, казва Хари пред Опра. Принцеса Даяна загина през 1997 година след катастрофа в един от тунелите на Париж. Според официални данни, преследването от папараци е довело до фаталния инцидент.
 
Освен че ще се говори за принцеса Даяна, тя ще бъде до Меган и Хари по друг начин. В краткия клип се вижда с каква визия ще бъде Маркъл за интервюто. Тя е избрала рокля на Armani, върху която е изобразен лотос. Цветето е със специално значение, като символизира възраждането. Според Town & Country, лотосът е чудесен подарък за всеки, който се възстановява от травма или контузия.
 
Още за интервюто на Меган Маркъл и съпруга й Хари ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.