Явор Бахаров: Готов съм да вляза в затвора, не подценявайте дребните неща!

С наркотиците нямам проблем, по-скоро алкохолът ме кара да съм по-превъзбуден, призна той
28 мар 2021 19:25, Красимир Ангелов
72
Явор Бахаров: Готов съм да вляза в затвора, не подценявайте дребните неща!
Снимка: БГНЕС

Актьорът Явор Бахаров за първи път проговори откровено за инцидента преди близо година, когато бе заловен да шофира в Банско под въздействието на алкохол и наркотици. Той получи ефективна присъда от 1 година затвор, която обжалва.

"През последната една година се борих със себе си, за да се успокоя, да мога да погледна хората по улиците. Усещаше се едно отдръпване на хората. Усещаш как всички те гледат оценяващо", заяви актьорът в предаването "120 минути" по bTV.

Още по темата
"Вчера на Витоша един баща дойде с дъщеря си и помоли да се снимаме. Не знам какво й е казал за мен", сподели актьорът.

"Инцидентът в Банско се случи преди година. Трябваше да я пропусна премиерата на сериала „Съни бийч“, защото след такъв инцидент не може да излезеш и да се усмихваш. Имах и спектакли по Радичков, но за сцената е нужно самочувствие, което ми беше избягало. За щастие, никой не пострада. Това е белият кахър. Навредих само на себе си и на роднините си", заяви Явор Бахаров.

Той разказа, че полицаят, който го е спрял, е бил на неговата възраст. "Започнах да се оправдавам, но той ми каза, че има дъщеря на 5 години, която е можело да бъде на улицата в този момент. Съгласих се с него веднага. С наркотиците нямам проблем, по-скоро алкохолът ме кара да съм по-превъзбуден. Не пия често, но съм буен. Ако съм напрегнат по други причини, след пийване се озлобявам. Ако съм карал ски и се чувствам добре, алкохолът ме кара да се усмихвам“, призна актьорът.

Той посочи, че инцидентът го е направил по-отговорен и по-съобразителен.

"Готов съм да вляза в затвора. Подготвям се за всичко“, призна Бахаров и продължи: „В България има много катастрофи. Явно наказанията не са правилни. Освен това е трудно да се определи колко време след употреба алкохолът ти пречи да шофираш. Бях спал само 4-5 часа и бях леко замаян. Рекох си – ще отида в планината да подишам чист въздух и ще се оправя, но не трябваше да се качвам в колата".

Той се обърна към всички млади хора с посланието, че нещо съвсем малко може да преобърне живота ни.

"Не подценявайте дребните неща! Сериозна е работата. Една грешка, една секунда променя съдбата ви и тази на вашите близки. Шофирането не е безотговорна работа. Трябва да се внимава. Извинявам се на родителите си, че им причиних тези нерви и грижи", заяви актьорът.

"Каквато и да е присъдата ще ми седи като обица дълго време, но първо трябва себе си да успокоя и после публиката и хората около мен ще са по-спокойни", добави Явор Бахаров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
52
 
! Отговори
Явор Горки преди 3 години
За щастие, никой не пострада. Това е белият кахър. Да, ама един такъв уби Милен Цветков. А ти премълча, че ти е за пореден път. Ако беше за първи нямаше и да чуем. И защо те дават сега като някакъв герой, преодолял себе си. Остава да дадат и интервю с покаялият се Кристиян. Има престъпления, за които покаяние не стига. Ако бяхте в друга точка на света можеше да платите с животите си. Хайде, понеже сте в България, наведете глави и си излежете присъдите. Без интервюта и ежедневни статии.
10
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
имаш ли проблем с наркотиците, не с алкохола ххаха, вместо да се скрие и покрие, дава интервюта
9
0
 
20
 
! Отговори
Бай Ставри преди 3 години
Чекам те котьо.
8
0
 
12
 
! Отговори
От бореца преди 3 години
ЧИБА.!.
7
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 6Колкото и да се правиш на ударен знаеш кой е. Може да е всчико, но носи парички на някого.
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 6Сила ... и добър PR.
5
48
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво Яворе! Сила се изисква, за да кажеш всичко това на хората! Славата е лошо нещо като цяло, спираш да имаш личен живот и винаги си в очите и в устите на хората. Дано се успокойш и да не повтаряш същата грешка! Хетъри, никой никога няма да разбере за вас и жлакият ви живот.
4
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами да влезе бе. На Бай Ставри му трябва нова мома :)
3
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя ако е актьор то аз съм режисьор )съда още не е осъдил наркомана - алкохолик
2
0
 
39
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Оставяй наркотиците.Те провалят живота!
1
1
 
57
 
! Отговори
Жалко повече е тоя преди 3 години
Пропаднал наркоман.