Явор Бахаров седнал зад волана с 1,3 промила, заяви: Съжалявам

Пробата за наркотици на актьора също била положителна
Обновена: 9 фев 2020 13:56 | 9 фев 2020 13:22, Красимир Ангелов
126
Явор Бахаров седнал зад волана с 1,3 промила, заяви: Съжалявам
Снимка: БГНЕС

"Съжалявам, че притесних семейството и близките си. Има досъдебно производство, повече не мога да кажа". Това заяви актьорът Явор Бахаров при излизането си от ареста, съобщава bTV.

Още по темата
Прокуратурата повдигна обвинение на актьора, който в събота бе задържан в Банско да шофира след употреба на алкохол и наркотици.

Полицията спряла за проверка Бахаров след съмнително поведение зад волана на една от главните улици в курортния град.

Тестът с дрегер отчел 1,3 промила. Пробата за наркотици също била положителна.

Явор Бахаров беше арестуван за 24 часа, а колата му остана със свалени номера в двора на полицията. Той е пуснат на свобода под парична гаранция от 5 000 лева.

Бахаров е обвинен по чл. 343, алинея 2 и 3 от НК за шофиране на автомобил след употреба на алкохол и наркотици, като обвинението за алкохол е повторно.

Той бе посрещнат от двамата си адвокати на излизане от ареста.

Миналата година актьорът беше осъден на 9 месеца пробация, след като беше арестуван от полицията при скандал между двама души в центъра на София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
1
 
13
 
! Отговори
истината е прав преди 4 години
А трева е пушил след това защото много му се е разтуптяло сърцето от коката.Не е виновен.
97
0
 
17
 
! Отговори
истината преди 4 години
Човека е отговорен след като е пил 1 бутилка уиски е видял, че не е в състояние да се прибере с колата и затова е опънал няколко линии да избистри.ХВАЛА!
96
0
 
14
 
! Отговори
Вервам преди 4 години
Този е готов за кампанията на КАТ "НЕ КАРАМ ПИЛ" точно като Максим Стависки.
95
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв актьор, какво работи тоя, освен да пие шмърка, отде са им парите тия дето ги въртят
94
0
 
26
 
! Отговори
Леле преди 4 години
Току- що прочетох закона :) интересни неща пише. До 0.5- административно наказание. До 1.2- отнемане на книжката за период от 2 години и глоба от 2000 лева. Този: а) не се дъни за първи път, б) имал е 1.3 промила + тревица и беличко- вярвам всеки средностатистически българин се досеща каква мумия е било Съществото. Ако държавата ни не реагира ще призная, въпреки патриотизма си, че сме .. иначе е мило, че се извинил на семейството си (все едно техният живот е застрашил!?). Можеше да почерни сем.
93
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
як наркоман.
92
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оная татуирана к р а още ли е с тоя наркомана за пари не си е хванала слаб и безработен или слаб и работещ за 500 лв нормален явно ще е с тоя наркомана за пари
91
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БСПБахуров - "интелигенция"?1? Ха, ха!Я пак!
90
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На кокаин и сяда зад волана... не трябва ли да бъде търсена наказателна отговорност? Аман от нар-ко-мани.
89
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Голям пример ни поднесе,все едно е политик или н държавен 4иновник
88
3
 
33
 
! Отговори
Койчо преди 4 години
Също като патриота джамбаски
87
2
 
22
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
"Все пак Домуза им стана собственик, а тоя има вид точно та това което е мазен юдей."Собственикът на Нова е Дебелан, който е аватар на Хидроинженера, който е аватар на руските олигарси около Путин. Гелосаният е манекен, който се появява по телевизията за да забавлява хората какъв голям бизнесмен е, и т.н. Руската държава държи ключовите отрасли и почти цялата медийна среда. 80% от вестниците, телевизиите, сайтове. Виваком също, голяма част от Черноморието. Всички тия са аватари за пред хората.
86
0
 
38
 
! Отговори
Един преди 4 години
"зкефиха ме и продажните "журналисти" от Нова ТВ, по новините казаха "че нямало данни с шофирането да е застрашил живота на някой""Тази телевизия можеш да си я изтриеш от списъка с каналите. Няма да пропуснеш нищо, най-много да ти се вдигне нивото на информираност. Аз вече го направих.
85
1
 
32
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Изкефиха ме и продажните "журналисти" от Нова ТВ, по новините казаха "че нямало данни с шофирането да е застрашил живота на някой", хем ченгетата казаха, че се движел на зиг-заг, хем не могат да осъзнаят, че самото шофиране под алкохол и два вида дрога е предпоставка за катастрофа, почнали са им да намазват пръстите вече, да обработват общественото мнение. Все пак Домуза им стана собственик, а тоя има вид точно та това което е мазен юдей.
84
28
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ се саморазправя с интелигенцията в България!!
83
38
 
1
 
! Отговори
БСП преди 4 години
Явор е първата жертва на чистката на ГЕРБ!! Борисов погна интелигенцията!! Българино събуди се излез на протест е защита на Българския тятър и кино!!
82
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дано седне и прочете коментарите за дебе си този младеж. И дано му стигнат 2та грама мозък да разбере, че е мерило за провал в очите на околните. Но в неговия случай май е вярна поговорката ти го плюеш, то си мисли, че дъжд вали
81
35
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ посегнаха и на артистите вече. Направиха му тази постановка, само защото Явката е върл противник на режима на Бойко!!
80
0
 
37
 
! Отговори
Пич преди 4 години
1.3 промила и наркотици в добавка? Този човек е убиец. Това му е поредното провинение от този тип, това е за затвор. Не знам колко адвоката го чакат на излизане от ареста, но ак ои сега не го вкарат зад решетките значи ние нямаме държава и закони. Единият брат *** на мафията с талончетата, другия пияница и наркоман. Чудесно семейство ...
79
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има вид на добро момче и интелигентно, но който се е хванал с дрога и алкохол си съсипва Живота!Това младите хубаво да го проумеят!P.S. Това как се казва майка му няма никакво значение.