Арми Хамър - от звезда до насилник-садист, зад обвиненията и българка

Холивудската звезда бил наследник на династия с насилници
10 апр 2021 21:50, Теодора Драгоева
42
Арми Хамър - от звезда до насилник-садист, зад обвиненията и българка
БГНЕС

Със своето мъжествено излъчване и лазурно-сини очи, Арми Хамър беше приветстван в Холивуд като едва ли не наследник на кино легендата Гари Купър. Той участва в известните филми „Социалната мрежа“, „Ребека“, „Самотният рейнджър“, „Мъжът от U.N.C.L.E.” и го чакаха още редица интересни проекти, преди да го обвинят в какво ли не - в перверзии, в сексуално насилие и дори в канибализъм!

Изведнъж 34-годишният актьор беше посочен с пръст от няколко жени, които казваха, че той е ги е тормозел,  че ги е принуждавал да задоволяват насилствените му перверзии в спалнята и че дори ги е изнасилвал. Една от тези жени се случи да е българката Ефросина Ангелова, наричана още Ефи.
 
Той, разбира се, категорично отхвърли твърденията като "порочни и фалшиви", настоявайки, че всички негови сексуални връзки са били по взаимно съгласие. Адвокатът му също така заяви, че обвиненията в изнасилване на Хамър са от жени търсещи внимание, които един вид хвърляли сянка върху истинските жертви на сексуално насилие.
 
По интересното в случая на холивудския хубавец със садистични сексуални желания е, че той произхожда от развратна милионерска династия.
 
Оказва се, че снажният красавец е наследник на многомилионно индустриално богатство. Освен това до скоро той дори имаше перфектното семейство - очарователна съпруга – тв водещата Елизабет Чамбърс, от която пък има две малки деца.
 
Елизабет побърза да се разведе с актьора, не пожела да коментира в медиите обвиненията към него, но с недвусмислени постове в социалните мрежи показа, че тя самата вярва на историите на жените.
 
След като Хамър се сблъска с твърденията за сексуален садизъм, холивудският му агент го изостави, а продуцентите на редица филми го уволниха. Включително и от романтична комедия, в която трябваше да си партнира с Дженифър Лопес.
 
Коя е българката, обвинила Арми Хамър в изнасилване, вижте в материала на Tialoto.bg  

Източник: Tialoto.bg  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
4
 
2
 
! Отговори
Аауу преди 3 години
Колко страшно.Шляпнал е по дупето докато я ..... !Казал и "Ще те изпапкам много си сладка" !Е. Признайте си. На коя жена не и харесват тези неща. А ?Значи тя като го одере с нокти по гърба от кеф, трябва да я наречем кръвожаден звяр. Така ли ?
27
2
 
10
 
! Отговори
Тези жени преди 3 години
Трябва да бъдат доживотно белязани за измама и всички хора да знаят и никой мъж да не ги погледне до края на живота им. Тези жени мъжете трябва да избягват като чумави. При нова запознанство да има регистър и мъжете да проверяват за такива жени, за да си нямат никакви отношения нито за работа с тях.Опасно е и за фирмите, ако бъде наета такава жена на работа риск от изнудване и заплахи към работодателя - Това са жени прокажени ходещи гнили трупове за нищо не стават и никъде не стават.
26
2
 
10
 
! Отговори
Уникални са жените преди 3 години
След време като минат месеци и години, като се замислят, че им трябват пари почват пак да мислят да не би да са били доброволно изнасилвани преди години?Далавера и схема да изпомпат пари от стари и бивши любовници хем си правят кефа да отмъщават хем се задоволяват финансово, докато намерят следващата си жертва.
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Пияница 32Имам такъв аналогичен случай.Една такава гад, след 3год. изтощителна връзка, реших да я чупя. Но, ми се моли, досажда и нави, да го направим за последно, но да бъде по особено...сещай се.Накрая отива в РПУ-то. и реве-била пребивана,изтезавана и изнасилвана....Добре, че записите, които е направила се доказа, че са редактирани и докладите на кварталния се оказаха крайно негативни в нейна вреда, а и свидетелите се отказаха. Отделно имала и досие за какво ли не...
24
1
 
4
 
! Отговори
пецата преди 3 години
в днешно време всяко еврук(четете на обратно) може да насочи светлината на прожекторите към себе си , като каже че някой известен я изнасилил, 1 път показва че е предпочитана от богати звезди, 2ри път е жертва и ще я съжаляват, 3ти път може да вземе даже и пари, но така или иначе ще влезе в жълтините
23
3
 
9
 
! Отговори
Нормално преди 3 години
Искате му кинтите, после ревете
22
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Образа на мъжкаря трябва да бъде принизен и заклеймен.До степен да те е срам да се чувстваш у изглеждаш, като класически мъж.Така е полит.коректно.
21
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А пък тези жени които го обвиняват, са потомки на родове с добри жени... с умения да припечелват по лесния начин.
20
5
 
3
 
! Отговори
Рангата преди 3 години
На тоя пра дядо му и Сталин бяха ортаци. Докато Комунистите се налагаха на селяните , присвояваха земята и хората гладуваха , Сталин продаваше ограбените лични скъпи принадлежности от народа на Арманд Хамер. Кървави пари.
19
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди време пишеше за него. Дори жена му беше признала, че човекът има предпочитания към садизма и доминацията. А това за канибализма идва от свидетелства че обичаш да смуче кръвта на жените и негови признания пред разни хора, че в съзнанието си е канибал.
18
3
 
3
 
! Отговори
пуси хет преди 3 години
убил е стотици жени ...
17
1
 
7
 
! Отговори
bocko преди 3 години
dnes.bg да не сте съд, че от заглавието се разбира, че е осъден?
16
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наистина има много извратени хора по света. Една *** разправяше,че в Германия имала клиент банкер-едър,рус немец,който винаги идвал за сеанс с костюм и куфар. И в този куфар носел в пликове кравешки ***,които я карал да ги размаже по тялото му.Та не се знае и тоя какъв перверзник е.Толкова лесно няма да го обвинят в перверзия ако не е такъв.
15
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоз не съм го чувал!
14
4
 
9
 
! Отговори
интересно преди 3 години
Изнасилването-ясно.Я напишете повече за канибализма.Кого е изял?
13
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Династия развратна милионерскаПоказва, че милионерите са се завърнали от динен бустан.Тиквастия корупционерска чекмеджеткая е кодирано герб
12
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво значи развратна милионерска династия? Дайте подробности.
11
6
 
6
 
! Отговори
Косача преди 3 години
"българката Ефросина"KO?НЕ!Не всички с български паспорт са българи. Тази е етиопка/гъркиня.
10
8
 
8
 
! Отговори
Препатил преди 3 години
Бий ме, обичам те !Пък после - къде ми е далаверата?Хубава работа, но българска !!
9
1
 
12
 
! Отговори
Бай Ставри преди 3 години
Ми. Ту