Робърт Де Ниро преминава през труден развод

Съпругата му Грейс харчила над $200 хиляди на месец
19 апр 2021 12:25, Петя Славова
51
Робърт Де Ниро преминава през труден развод
Снимка: БГНЕС

Известните актьори Робърт Де Ниро и Грейс Хайтауър в момента минават през бракоразводно дело, за който се твърди, че влошава живота на актьора и засяга значително финансите му, предава БГНЕС.

Грейс харчи около 215 000 долара на месец за дрехи, бижута и други луксозни стоки от кредитните му карти и около 160 000 долара в брой и за да реши това, актьорът трябва да приема всички роли, които му се предлагат.

$Г-н Де Ниро е на 77 години и въпреки че обича работата си, не бива да работи толкова усилено на тази възраст и с това лудо темпо. 12 часа на ден, без почивка$, каза адвокатът на Де Ниро.

Освен това Робърт дължи на държавата данъци и хонорарите от следващите му два филма ще отиде изключително за тези цели, отбеляза адвокатът.

Адвокатът на съпругата му обаче твърди друго. Според него, докато се разведат, холивудската звезда трябва, според предбрачното споразумение, да даде възможност на своята, скоро бивша съпруга, да живее както преди.

Адвокатът й напомни, че Де Ниро също не пести разходи и за себе си. Той твърди, че е летял с хеликоптер за да пристигне на среща за закуска и е посетил приятелите си във Флорида с частен самолет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
4
 
! Отговори
Лоошо Седларов,лошо преди 3 години
Позаинтересувах се за живота на тая Грейс. То вярно, че любовта е сляпа... ама чак пък толкова . При условие че може да има всяка моделка и добра женица на света , той забърсва първата сервитьорка дето му е попаднала в някакъв долнопробен китайски ресторант в Лондон.Ами госпожа ДеНиро дето нямала пукнат долар след свадбата развила много добра благотворителна дейност с парите на мъжа си.Ама ДеНиро ОСТАРЯЛ и взел да не успява да печели пари по-бързо отколкото жена му ги харчи.И сега Развод.
32
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен-1 преди 3 години
Бе на тоя и двете му жени са чер.нил.ки
31
1
 
8
 
! Отговори
Един от Юг преди 3 години
Мдаа...BLM...да си сърба попарата изкукуригалия дядка!
30
0
 
7
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
"Съпругата му Грейс харчила над $200 хиляди на месец" - О-о-ох, на дядо...
29
1
 
11
 
! Отговори
КИА Ниро преди 3 години
Те всички на тия години изкуфяват... мъже... жени... третополови... богати... бедни... само за известните е малко кофти щото журналята по медиите само това дебнат.Скандали.Пикантерии от семейния живот. Излагации..Да е жив и здрав господин ДеНиро и ако не може наистина да се справи с собствената си жена и да и ограничи разходите.. Ами по-добре да се развеждат.Едно време един шамар наопаки е решавал всички проблеми в семейството,днес не може.Толерастия и демокрация има... и евреи адвокати.
28
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полет с частен самолет е около $10 000, тая харчи 370 000$ на месец за вещи и джобни...
27
0
 
14
 
! Отговори
ЧСИ Бъзински преди 3 години
Сега ще му запорирам заплатата !
26
2
 
18
 
! Отговори
olll преди 3 години
източили го, а за 1% от тия пари можеше 18-гошишен супер-модел Украинка да си вземе!
25
1
 
24
 
! Отговори
баш майстора преди 3 години
Малеее какъв крокодил си е взел този, уплаших се като я видях, тази и за чистачка не бих я взел бе. Добър актьор, но явно без грам мозък!
24
4
 
4
 
! Отговори
пеп преди 3 години
ДО 1 виТо навсякъде трябва да е така . При развод би трябвало и в затвор да се влиза иначе се обезмисля подписа и клетвата. Като искат свобода да не подписват
23
0
 
18
 
! Отговори
Киро Рамбото преди 3 години
Да му имам проблемите на денирката! Ако му се струва, че жена му харчи много, сега ще види адвокатите колко харчат. Ше си дръпна безплатно един негов филм от замундата.
22
0
 
20
 
! Отговори
Вейхайвей преди 3 години
До пияница мистикЕй сега я погледнах и аз. Че тя кат две джудистки бе. Тоз пари има, ама акъл не. Интересно, как тогава е направил парите?
21
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оле тази Грейс прилича на Джордж Флойд с перука ,просто не е истина !С толкова милиони да си хване такова нещо !Очаквах някаква манекенка ,определено съм разочарован!
20
0
 
21
 
! Отговори
някой преди 3 години
Жена ти може да харчи $ 200 к на месец само ако ти и позволиш.
19
2
 
22
 
! Отговори
име преди 3 години
Тоя нали щеше да емигрира в Канада, за да живее далеч от непосилния гнет на Тръмп, какво стана? Върна ли се?
18
0
 
23
 
! Отговори
Анонемен преди 3 години
С нормалната любов само проблеми,с френската никакви.
17
0
 
22
 
! Отговори
Нещастници преди 3 години
Не знам защо в ИК няма защитна клауза за мъжете.... От къде на къде ще я издуржа освен ако децата не са пълнолетни! Ценности!
16
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз ако имам 500 млн като него,на тая ще и плащам да не минава под прозореца ми!Баси кукуто!
15
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като сме най-зле, като Де Ниро да сме! Тежко му било на завалията... га плющя не му беше тежко, сега като лети с хеликоптер за закуска му е тежко...
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До пецатаНикой не ти пречи да се пробваш да направиш кариера в Холивуд.