Смути, малки порции... Какъв режим спазва Хайди Клум за уикенда?

Звездата изглежда страхотно по бански
26 апр 2021 22:14, Иванка Гъркова
11
Смути, малки порции... Какъв режим спазва Хайди Клум за уикенда?
БГНЕС

Хайди Клум е една от звездите, която сякаш не остарява. Наближавайки 50 години, тя е в топ форма и това си личи по тоалетите, с които я виждаме в журито на "America's Got Talent". Напоследък стилистите там я обличат в доста секси рокли, описващи нейните извивки. Покрай шоуто и ангажиментите като модел, звездата е доста заета и уикендите са единственото й свободно време, в което може да се отпусне и похапне някои забранени храни. Но тя не го прави, защото държи на фигурата си, която поддържа, спазвайки няколко основни правила. 

„Нямам търпение да обърна няколко коктейла“. Това написа Клум в Instagram, разкривайки, че ще бъде една от приятелките в "Сексът и градът". Със снимка, обработена фотошоп, всички си помислиха, че ще замести Ким Катрал за ролята на Саманта. Оказа се, че това просто е шега по случай първи април. Но мнозина се хванаха на нея, защото Хайди изглежда страхотно за възрастта си, не се срамува да се показва по бански или бельо, с което лесно може да влезе в образа. 

Спазва ли Хайди Клум някаква диета през уикенда?
 
Смути за закуска
 
Клум разкрива, че почти всеки ден започва деня си по един и същи начин - със свежо смути. И ако се чудите какво има в него, ще ви кажем, че тя комбинира чиа, мака и акай на прах с кисело мляко, боровинки, ягоди или други плодове. Понякога добавя и протеин на прах. Това потвърждава и диетологът й Оз Гарсия, който през 2017 я консултира.  
 
Любими храни на малки порции
 
„Всъщност нямам конкретна диета, просто се храня много здравословно“, обяснява тя в интервю за Etonline. Наскоро тя разкри кои са любимите й закуски, качвайки серия от снимки в своята история. На тях имаше чиния със сирене, сушено месо, кисели краставички, домати със сол и черен пипер, както и няколко кръгчета франзела. Но не си мислете, че тя ще я изяде цялата, защото основният принцип, който следва, е да похапва от любимите си храни през събота и неделя, но в по-малки количества. 
 
"Не е като да не си позволявам повече неща, просто не е през цялото време", посочва тя пред Women's Health говорейки за своя режим през уикенда.
 
Още за режима на Хайди Клум ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 3 АнонименТясна ли е ? Бръсната ли е ?
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Такава хубава жена - е може ли с маска да ходи?