Акциите на Кока-Кола паднаха след жест на Роналдо

Той премести две бутилки от камерите на пресконференция
16 юни 2021 13:03, Ния Христова
56
Акциите на Кока-Кола паднаха след жест на Роналдо
Снимка: БГНЕС
Цените на акциите на Кока-Кола паднаха с 1.6%, след като Кристиано Роналдо премести две от промоционалните бутилки от камерите по време на пресконференцията на Португалия в понеделник преди мача с Унгария, пише БГНЕС.
 
Звездата на действащия европейски шампион, който стартира с класически успех над „маджарите“, премести двете бутилки и показа тази с вода, преди да каже "Агуа! (от португалски: „вода“) Пийте вода. Кока-Кола urgh". 
 
В резултат на тези действия на капитана, цените на акциите на марката паднаха от 56.10 долара до 55.22 долара, докато пазарната цена на компанията също отбеляза регрес от 242 млрд. долара до 238 млрд. долара.
 
Кока-Кола, който е спонсор на Евро 2020, отвърна на жеста на Роналдо с изявление. Компанията за безалкохолни напитки заяви, че "всеки има правото на различни предпочитания" с различни "вкусове и нужди". 
 
Португалия, който поведе в група F, ще играе с Германия във втория си мач от турнира в събота вечер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
1
 
! Отговори
Forca Portugal преди 2 години
Кристиано Роналдо е най-великия, а Португалия е най-славната нация - първата и най-дълго просъществувала глобална империя! Forca Portugal!
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бай *** - Биолог и финансист! - това сте вие в тоя форум и аз съм прекалено добър, за да си губя повче.време.с вас! Айде! Чао!
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 48 - А ти катп си толова специален, върви се гръмни.
44
3
 
1
 
! Отговори
Е, един умен жест преди 2 години
Никога не можах да разбера как тоя *** ККола е успял само с перфектен маркетинг да се намърда в почти всяка къща. Никога не ми е харесвало на вкус /яко сладникав буламач/ и никога не е съм го пил , но явно 95% от населението е много лесно манипулируемо...за огромна радост на световната мафия от концерни .
43
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
45, сок от сокоизтисквачката, бира...
42
0
 
6
 
! Отговори
LosHo преди 2 години
Велик е Роналдо !!!! Ххаххахахсхх Браво на него! Това е пример за децата!
41
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 43А какво предлагаш да пием, освен вода?
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз пия кока-кола 330 мл., казвам...пия си дозичката. 500 мл. бързо се отгазира.
39
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
.Кока кола е ОТРОВА! 95% от шитнята която произвеждат уврежда организма понеже е всико химикали. Само оня без никакво самоуважение и самосъзнание ще пие тая помия. Браво на Роналдо!!!!
38
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
хахаахахахахаа Че те акциите всеки ден мърдат + / - няколко процента а 1,6 % това значи ама абсолютно никакво влияние , никакво !!! ахахахаахаха, плюс инвеститорите гледат блумберг не гледат пресконференции на футболисти хахахаахаха
37
0
 
4
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
Кока-Кола отговори с официално изявление, че всеки има право на мнение и неофициално търси килър, за да убеди звездите да имат правилното мнение. Шегичка, разбира се, най-вероятно първо ще пробват с пари
36
2
 
9
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Браво на Роналдо.Газирано пия само -сода!
35
2
 
16
 
! Отговори
Фен преди 2 години
Незнам за акциите, ама евала на Роналдо. Само звезда от такъв калибър може да си позволи такова едва ли не безумие за другите, да пренебрегнеш официален спонсор. Хората отдавна трябва да са разбрали че всичките газирани помии са абсолютно ненужни. Велик
34
2
 
17
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
Кока-Колата е ОТРОВА, съдържа само захар и фосфорна киселина, изкуствени оцветители и химични ароматизанти, 100% химия с 0% хранителна стойност и МНОГО ВРЕДИ ЗА ЗДРАВЕТО
33
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Найс, време да си говорим истината.
32
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От Производителя да не се цупят , ами да си видят "подсладителите" ,които не са в полза на консумиращите ,най- вече деца и младежи ..а непрестанно се "говори" че се прави всичка за подрастващите и младите ,да са здрави ,жизнеспособни ..ами с "енергийните"..как са там нещата???
31
2
 
34
 
! Отговори
Deep Zone преди 2 години
Велик Кристиано се гаври със зелената оцветена *** :D Точно преди 3 години спрях колата и разликата е огромна като положителен ефект за здравето ми :) Само водичка- АГУА :D
30
2
 
15
 
! Отговори
до илюминат преди 2 години
Прав си. Аз затова събирам черници, джанки, компоти, каквот доде и сам си варя. Поне знам какво пия. Не ща коли, бири, васкини. Само домашняк.
29
5
 
15
 
! Отговори
илюминат преди 2 години
само да ви светна че и пепси и кока кола и бирите са на едни и същи собственци и това че едните не пият кола а пият пепси или обратното ги боли *** като парите отиват все при тях, като не в левия джоб в десния... а вие спорете кое е по хубаво, същото е и при марките на колите и на всичко ......
28
0
 
34
 
! Отговори
кръпел преди 2 години
добре че не бутна да се расипат шишетата ... че кока кола трябваше да обяви фалит