7-метров воал, копнежи... Какво се крие зад булчинската рокля на принцеса Даяна?

Тя е ушита за 3 месеца от Дейвид Емануел
10
7-метров воал, копнежи... Какво се крие зад булчинската рокля на принцеса Даяна?
БГНЕС

"Здравейте, аз съм". Това е бил поздравът, който дизайнерът Дейвид Емануел чува от другата страна на телефона в деня, който променя живота му. "Здравей, аз", отговорил той, както ще го прави винаги, когато чува този глас. 

Гласът по телефона принадлежи на току-що сгоденото момиче, което след няколко месеца ще се превърне в принцеса Даяна. Тя се обаждала на Емануел да го попита дали той и съпругата му Елизабет Емануел ще са съгласни да направят сватбената й рокля. Всеки дизайнер по света, особено в Англия, е искал тази работа, а семейство Емануел може би са били единствените, които не са изпратили своето портфолио към бъдещата булка. 
 
Дейвид казава пред E!News, че веднага се е съгласил с предложението и след това не е казал нищо на никого. Спомня си, че е минало доста време преди да чуе отново гласа на Даяна, че си помислил, че всичко това може да е една лоша шега. Все пак телефонът звъни пак и гласът наистина е бил на Даяна, която все още искала Дейвид и съпругата му като свои дизайнери. 
 
Въпреки че семейство Емануел са били изненади от обаждането, това не може да се каже за останалия свят, следящ кралското семейство. Все пак дизайнерите са обличали Катрин, херцогиня на Кент и принцеса Михаела от Кент, а първият им клиент от висшата класа е била Бианка Джагър. Веднага щом Даяна излиза на публичната сцена, кръгът й от близки хора се опитва да промени гардероба й, за да се превърне в подходящ за една принцеса. 
 
Семейство Емануел срещат бъдещата булка чрез редактор в списание Vogue и са били помолени да създат няколко красиви визии за нея. Една от тях се оказва, че е ръчно направената бледорозова шифонова блуза и розова копринена пола от тафта, която Даяна носи на една от официалните си годежни снимки с принц Чарлз. 
 
Още за булчинската рокля на принцеса Даяна ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
мисла си:../какво,и аз мога да опитам да мисла!../:-Ако воала на Даяна беше не седем,а седемдесет метра,немаше ли да са избегне трагедията в подлеза с Мерцедеса?..А ако оставя това,което "не ми се отдава" /нали,мажоретки?/,ще ви препоръчам да гледате едно видео на срещата на Майкъл Джаксън с въпросната..За мен Майкъл Е извънземен!..Гледаше Даяна с откровен страх и смущение..Това смути и мен...
3
7
 
3
 
! Отговори
Киро Рамбото преди 2 години
Камила изглежда по-готина от Даянка. Ди изглежда проста и нагла.
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зад роклята се е криело едно проклятие на извънбрачната връзка с дъртата Камила.
1
1
 
10
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
То хубаво, ама грозникът Чарлз си падал по една Камила...