Летен маникюр - украсете ноктите с плодове

Ето няколко идеи за вашите нокти
1 авг 2021 16:11, Иванка Гъркова
0
Летен маникюр - украсете ноктите с плодове
IStockphoto

Лятото ни предлага разнообразие от плодове, които можем да похапваме на воля и същевременно да се заредим с полезни вещества. Диня, пъпеш, портокали, банани, ягоди, череши, праскови, кайсии... Това са само част от най-консумираните през сезона. 

Плодовете винаги са били търсен мотив сред дрехите и аксесоарите през лятото, като според тенденциите, сме ги срещали като декорации или принтове. Но всички ще се съгласите, че те присъстват основно и при тематичните маникюри за лятото. Разположени на цял нокът или просто като акцент, те променят всяка обикновена плочка. Да не говорим, че могат да бъдат част от цялостната ви визия.
 
Ако ви предстои почивка на море, имате нова рокля с динен цвят или просто търсите по-цветна идея за маникюр, то може да изберете един любим плод, а защо не и няколко. Предлагаме ви 5 идеи, които да изпробвате или пожелаете от вашия маникюрист:
 
1. Киви
 
Така наречените деконструирани плодове са основна тенденция при маникюра за лято 2021. Вместо да ви нарисуват цял, могат да вземат само мотив от него. Например малък зелен щрих с черни семки, който да ви напомня за най-сладката част от кивито.  
 
Ако искате такъв маникюр, може да поставите телесна или прозрачна основа на всеки нокът, след което на върховете или по диагонал, да сложите малко светлозелено, към което да добавите ситни черни точки с помощта на тънка четка. 
 
Още идеи за плодов маникюр ще откриете в материала на Tialoto.bg 
 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари