Бен Афлек търси годежен пръстен за Дженифър Лопес

Ще има ли този път сватба?
27 авг 2021 19:08, Теодора Драгоева
12
Бен Афлек търси годежен пръстен за Дженифър Лопес
Снимка: БГНЕС

Бен Афлек е засечен от папараците да разглежда годежни пръстени в бижутериен магазин на Tiffany & Co. Холивудският актьор е бил в компанията на майка си Сам и сина си Самюъл. Според слуховете Бен вече планира за втори път да предложи брак на Дженифър Лопес, с която се събрая наскоро.

Само припомняме, че Афлек за пръв път поиска ръката на Лопес през ноември 2002 г. поднасяйки й 6-каратов розов диамант, който според медиите е струвал 2,5 милиона щатски долара.

След това влюбената двойка реши да отложи планираната си за 2003 година  сватба, обвинявайки „прекомерното внимание на медиите“ към отношенията им в официалното си изявление.

„Когато започнахме сериозно да обмисляме варианта да наемем три булки-примамки на три различни места, разбрахме, че нещо не е наред“, написаха те тогава.

На следващата година (2004 г.) Джей Ло и Бен официално прекратиха годежа си с ново изявление, което гласеше: "В този труден момент ви молим да уважавате нашето лично пространсво.“

Вижте още за Бен Афлек и Дженифър Лопес в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да доде а му продам на мойта бившата пръстена.На полвин цена го давам.И без тва брака ще е едноднека кат пръстена.Добряк е,но тая е хищник и ше се опита да го командори.Дано се отскубне овреме,че му отиде кариерата.
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сетила се Мара да се побара.
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наркоманът Бен Афлек е на "антидепресанти" от 26 годишна възраст, освен това е алкохолик, пълно куко, но е активист в Демократическата Партия. Дъртата индианка е напълно бездарна певица, но е също демократка. Ей с тия ботокосираните отвличат вниманието на американците, докато тяхната армия бяга от Афганистан, гонена от стотина талибани.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И кво? Не може да намери ли? Или не иска?
2
0
 
7
 
! Отговори
Да преди 2 години
Toй сигурно още преди години й е премерил халката.
1
1
 
5
 
! Отговори
бен ръфлек преди 2 години
втората и трепата употреба също си имат своите предимства