Коронавирусът погуби фолкпевецът Ангел

Той се разболял от пневмония преди 10 дни
26 сеп 2021 19:57, Нели Христова
314
Коронавирусът погуби фолкпевецът Ангел
Снимка: Instagram

Певецът Ангел е починал от коронавирус в столичната болница ИСУЛ, съобщи "България днес". Тъжната новина е била потвърдена за изданието от пресцентъра на лечебното заведение.

36-годишният изпълнител, който е баща на малко дете, се разболял от пневмония преди около 10 дни и постъпил в Пета градска болница с висока температура. Уж оздравял много бързо, дори планирал да напусне болницата, но, вместо да го изпишат, лекарите му казали, че се влошава и го преместили в друга, където имало "по-добра машина за кислород".

Ангел спортувал редовно, макар сам да е споделял, че е взимал и стероиди. Той се чул с близките си вчера и им казал, че е добре. Имал чудесен апетит и поискал да му донесат храна. Затова те недоумяват как се е стигнало до трагедията и настояват да се проучат всички подробности по случая.

След като научи за неочакваната кончина на фолкпевеца, гримьорът на звездите Бони написа: "Светъл път, момче! Толкова рано, толкова тъга... Почивай в мир, Ангелчо! Съболезнования на семейството му".

Андреа също изрази съболезнования: "Когато записахме песента, не знаех, че в деня , в който ще я споделим със света, ще е този ден - днес, когато теб те няма... Прости ми, приятелю, че ме чакаше да я пуснем толкова време, беше грешка да отлагаме! Само ако знаехме... ах! Ти не дочака този ден ! Това е нашата песен и ти благодаря, че я изпя с мен ! Благодаря ти за всичко, светъл път и дано си на по-добро място ! Животът е толкова несправедлив!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


314
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
209
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В.Труд издание от 1996 год. м.Септември били писали,че коронавирус под название Ухан 95 се бил разпространил в България през януари,като за зимен период и по късно през годината,че и за 1996 год. през есента когато е писана статията,като за този период са били препоръчани ваксини срещу него Ваксигрип и Инфлувак,че също освен това писали,че имало по много заразени на ден-до 10000 души,като посочват за някои от 5000 до 70000,но карантина и суматоха не е имало и била,значи сме имунизирани от тогаз.
208
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Причината за смъртта е полиорганна недостатъчност. Това се пише в известието за смърт! Никой лекар няма да напише като причина ковид. С ковид може и да се живее, но спре ли сърцето, или друг жизнено важен орган - спира и живота. Това е причината, а не определена болест.
207
3
 
38
 
! Отговори
1 преди 2 години
Само дето не пише, че не са искали да го приемат никъде, само защото нямал положителен тест за корона(теста е бил отрицателен).Едва когато започва да усеща задух, чрез връзки успява да се докопа до пета градска.После ми говорете пак за здравната ни система.
206
1
 
18
 
! Отговори
aaa преди 2 години
Много се надявах да е фалшива новина това, но май не е.Все още не мога да го повярвам.Почивай в мир братле :(
205
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Антиваксъри. Задавам въпроса към вас по друг начин. Двама пациента, със сърдечна недостатъчност, умират в един и същи ден в една и съща болница. Пациент номер едно е с доказан ковид, не ваксиниран, а пациент номер две е с отрицателен тест, и се е ваксинирал преди една седмица. Каква е причината според вас за смъртта на пациентите.
204
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като говоиш за "учени", не забравяй че значителен брой от тях не са съгласни с ковид мерките и с начините на противодействие. Или ти просто обобщаваш :)
203
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Информацията е подвеждаща, объркана и неясна. Бил оздравял и щял да излиза от болницата, ама му казали, че се влошава и починал. Нещо се крие. Ковид не е причината, а само официалната версия. Истинската причина сигурно е много лоша. Примерно - наркотици...Ама, за да не се урони престижа и достойнството, за по - приемливо, официално се обявява - Ковид.
202
8
 
7
 
! Отговори
до Пян Гъ преди 2 години
учените направиха по време на първата вълна аутопсии на достатъчно загинали със симптоми на Ковид - установиха се редица зависимости, фактори, причини и начини на протичане на болестта. Става въпрос за вирус, който лекарите вече се научиха да разпознават, не е нужно, не и на науката, да продължават да изследват всеки един починал след положителен тест за Ковид 19.
201
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
233, къде е тоя "цял свят"? На Марс, на Орион???? Къде :)
200
2
 
15
 
! Отговори
Пян Гъ преди 2 години
Може да е трудоемко и трудно да се правят масови аутопсии, така е. Но това е 1-ствения НАУЧНО издържан метод. Неслучайно е залегнал в съдебните процедури. Всичко останало е "мисля, че..." "вероятно...", "говори се, че". Тоест НЕСЕРИОЗНО.
199
20
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората по цял свят се ваксинираха и забравиха за страховете си, разпускат мерките. Ние в България, понеже много разбираме и сме все по-умни от другите - то дори ни и личи, всичко цъфти у нас - няма да спазваме мерки, кръчмите ще бачкат яко и ще си плащаме за фалшиви ваксинационни паспорти. Еми...правете си изводите. Прекарах това лято в България, е няма такава държава, няма другаде в Европа подобна простотия.
198
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
231, отговорът е че всеки си прави личен избор, на база мироглед и наблюдения. Проблем? Нещо трудно за асимилиране? Няма как по-лесно да ти отговоря. А това с липсата на патолози е супер несериозно.
197
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Антиваксъри. Може ли отговор към въпрос 220.
196
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След бустерната ваксина какво следва? Питам за един етиопски шивач. Интересува се човека.
195
25
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки ден по 10 000-12 000 се ваксинират в България! Пукате ли се от яд антиваксъри, че намалявате прогресивно?
194
6
 
9
 
! Отговори
до 223 преди 2 години
Кой ще ти прави аутопсии поголовно по време на пандемия? Това не е сериозно, няма такъв многочислен персонал сред патолозите.
193
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съветвам всички ваксъри да си сложат 3,4,5...и т.н. игли. Някак си по-сигурно е! Дума да няма!
192
3
 
12
 
! Отговори
Пян Гъ преди 2 години
Бог да прости момчето. Хайде обаче да говорим кой от какво е починал от НАУЧНА гледна гледна точка, т.е. след аутопсия, става ли? Не разбрах какво гласи аутопсията... А вие?
191
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
220, след като не е направена аутопсия, няма нищо сигурно! Това е елементарно.
190
4
 
26
 
! Отговори
Търговище преди 2 години
Мой роднина отиде в болницата в не лошо състояние , а заради успокоение... Отиде с багажа като в хотел! Подобри се.... Изместиха го в друга стая... преди изписване го умориха, още същата вечер с техните бълвочи!