Самоуби се млад поп-фолк изпълнител

Денис Теофиков е скочил от 7-я етаж на сграда в района на Царско село
24 окт 2021 17:40, Нели Христова
258
Самоуби се млад поп-фолк изпълнител

Едва на 21 години почина поп-фолк певецът Денис Теофиков. За загубата информира "Пайнер" на уеб страницата си, но не съобщават за причина за смъртта. По информация на "24 часа" младата звезда е скочил от 7-ия етаж на сграда в района на Царско село.

"На 21 години ни напусна един от най-добрите млади изпълнители на музикална компания “Пайнер“ – Денис Теофиков. Певецът завинаги ще остане в сърцата ни като едно младо и безкрайно талантливо момче, което за кратко се превърна в идол за публиката и успя да изкачи музикалните върхове. Със своята харизма и тотални хитове, Денис Теофиков, владееше аудиторията, а сцената буквално заблестяваше, когото той се качи на нея." написаха от продуцентската компания.

"Винаги ще помним енергията, която той влагаше във всичко, което прави и най-вече в музиката, енергията, която раздаваше за всички нас.
С много мъка и тъга се разделяме с теб, Денис Теофиков, но ти оставаш завинаги в сърцата ни! Поклон пред паметта ти!
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ изказва искрени съболезнования на семейството и близките на Денис Теофиков!", добавят от "Пайнер".

Теофиков е изпълнител на песните "Тръгвай си" в дует с Емилия, "Не се отказват" и "Милион" с Анелия.

За смъртта на певеца съобщи в социалните мрежи и колежката му Лорена. "Имаше толкова много да дадеш на тая земя, а отиде да светиш горе... високо горе", написа тя към снимка, която сподели в инстаграм.

Синът на Софи Маринова Лоренцо също изрази скръбта си със снимка в инстаграм.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
8
 
3
 
! Отговори
До 83 преди 2 години
Ако знаеш само, че правя за един месец толкова пари, колкото бизнесменчетата не са сънували. Като ви хакна фирмите и банковите сметки, ми плачкате като момиченца и давате и дуппе дори.
80
8
 
7
 
! Отговори
Програмист преди 2 години
Аз също съм програмист и карам скъпа кола , всички мутрета идват да ми искат пари на заем.
79
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 82alexaangelova e в Инстаграм. И още по-шокиращото е, че минути след трагедията, тази мумия, пуска постове в социалните мрежи. Изобщо много нелепа история. Кажете истината на хората, колкото и да е нелицеприятна.
78
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Редбул дава крилааааа....Ама не ще да е бил само Редбул.....
77
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалко. Не е издържал на напрежението и хаоса в който живеем
76
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви програмисти ви гонят някои хора тука? По принцип програмистите далеч не са най-умните хора. Най-умни са предприемачите и бизнесмените, а програмистите работят за тях.
75
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв е инстаграма или фейсбука на гаджето на Дениз (лека му пръст)?
74
8
 
4
 
! Отговори
До 79 преди 2 години
Като не можеш да разбереш защо питаш? Шайбата му е изгоряла. Лоши гени е имал и му е минал срока на годност. Да не е програмист, че ще го жалим. Какво е щял да даде на света?
73
2
 
13
 
! Отговори
ЛОшо преди 2 години
Дали е скочил или са го скочили ако ме разбирате
72
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не мога да разбера! В началото на октомври катастрофира и оцелява. Днес, ту катастрофирал, ту паднал от 7-ия етаж....Някои питат - има ли значение как е починал? Ами има - криминалистите се занимават точно с това, защото има значение.Момчето за възрастта си беше доста красиво, има хитове, хубаво семейство, само не случил на текущо "гадже".Не стресирате хората и просто км кажете истината какво се е случило.
71
1
 
33
 
! Отговори
СъкМайДик преди 2 години
Въпросното му "гадже" Алекса и приятелката и Алис не веднъж сме ги викали на вилата. От платения бранш са. Такова нещо нормално да ти съсипе живота, особебо когато си слаб емоционално и всичко ти е сервивано наготово.
70
11
 
2
 
! Отговори
? преди 2 години
Кво става тука, ***? Някой програмист ли е умрял, че всички пишете за програмисти? Иначе момчето от снимката да е живо и здраво, ако е програмист де.
69
2
 
16
 
! Отговори
До 73 преди 2 години
Жалко наистина, но дрогата не прощава.Половината фолк"звезди" ходят с изпържени мозъци.
68
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя алтавия явно е искал да стане програмист ама то акъл се иска а както виждаме няма такъв. Блъска като хамал някъде и не му остава друго освен да повтаря тук мечтата си - да стане програмист. А компа му е още с двуядрен на 1.4
67
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе хора, стига с тия програмисти, всички млади са програмисти или по-точно IT. Аз почти не познавам други освен IT. Това означава следното: че всички останали умения са кът! Помислете по тоя въпрос. И не само програмистите са добре финансово, нито трябва да си продаваш душата за някой лев.
66
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалко за момчето
65
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Програмистите имат хемороиди като кестени, потта им вони от объркания им метаболизъм, вследствие на обездвижването. Имат огромни ханшове и шкембета и малки меки раменца. Факт!
64
9
 
1
 
! Отговори
До 70 преди 2 години
Ходи носи таблата тогава. Айде, така или иначе ще ми слугуваш.
63
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това пък да си програмист е толкова скучно и досадно.Цял ден висиш пред компютъра, пишеш някакви измислици. Ужас! Не бих си го представил да работя точно това!
62
19
 
2
 
! Отговори
До 66 преди 2 години
Ама госпожо, кой говори с вас? Аз ли съм виновен, че сте продавачка в кварталния магазин? Един съвет от мен, станете програмист и ще ви се излекува перманентната мигрена. Сещаш се, нали?