Уличен музикант впечатли Анди Гарсия в центъра на София

Актьорът публикува видео, в което се наслаждава на мелодията от "Кръстникът"
Обновена: 8 дек 2021 16:09 | 8 дек 2021 16:05, Нели Христова
113
Уличен музикант впечатли Анди Гарсия в центъра на София
Снимка: Instagram

"Докато се разхождах в центъра на София, България, позната мелодия ме привлече и завъртях камерата. Гледайте до края за изненадата".  С това описание актьорът Анди Гарсия публикува 7 минутно видео, заснето в центъра на София.

Докато се разхожда из града, Гарсия чува познатата мелодия от "Кръстникът". Актьорът се приближава към източника на мелодията, който се оказва уличен музикант със саксофон, седнал в градинката пред Народния театър. Впечатлен от таланта му, Гарсия сяда до него, слушайки внимателно изпълнението му, а след това му оставя пари.

В края на видеото асистентът му, който е българин, пита музиканта дали познава този човек. Мъжът си няма ни най-малка представа, а след като разбира, че до него е застанала холивудска звезда, се плесва по челото, изправя се на крака и продължава да свири композиция от "Кръстникът".

Анди Гарсия играе Винсънт Мансини-Корлеоне във филма "Кръстникът 3". Мансисин наследява Майкъл Корлеоне и става новият дон Корлеоне. По всяка вероятност Гарсия е у нас за снимките на филма "Непобедимите 4", където играе агент на ЦРУ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
7
 
5
 
! Отговори
I'm-дртиБел-БОЙ преди 2 години
Помня, как преди години, кат бях наемник в Центъра на София до Народното театро, бегах като от прокажен от тоя същия УЛИЧЕН "музикант",който надуваше кларинета и САХА и то ЯК0 но пък добре, че от друга страна имах качествени слушалки -on ear-,та по този н/н съумявах да си спестя "удоволствието" от тази "неговата" махленска псевдо-музика. Защото човек винаги требе да може да излезе от некоя тягостна ситуация като тази случка с Анди Гарсия,макар че за него си е чиста екзотика, а за нас- чиста мъка
59
5
 
16
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Всички холивудски актьори, които играят мафиоти идват на специализация в България.
58
1
 
9
 
! Отговори
БАН преди 2 години
Зеленият чорап от село Славяново, не Стамболово :)
57
5
 
12
 
! Отговори
БАН преди 2 години
Страшна новина, сякаш днес се е случило, а София от вчера е покрита със сняг и киша хахахахаАма по-добре такива новини, а не за ковид, Трапчинко и Кокорчо и оня със зелените чорапи от село Стамболово :)
56
0
 
32
 
! Отговори
Joan преди 2 години
Супер е Анди! Велик актьор! Неповторим. Прекрасно е, че е дошъл в България и се чувства добре! Щом е качил клипче, значи, му е направило силно впечатление гостуването в България.
55
0
 
20
 
! Отговори
Корлеоне2 преди 2 години
Заглавието трябваше да е "Софийски *** с черно БМВ за малко не блъсна на пешеходна пътека световноизвестният артист Анди Гарсия"
54
0
 
12
 
! Отговори
eve1 преди 2 години
Кръстникът е велик филм,глефал съм го стотици пъти но както хубава песен отново и отново си го пуска и се наслаждавам на актьорското изпълнение и музиката!
53
3
 
15
 
! Отговори
Еббасси преди 2 години
ТОВА е харесало на Анди Гарсия ??? Мдаа, впрочем защо не? Хората които живеят в изолираната среда на високия си стандарт може да го смятат за екзотично... Анди , братле, ела, купи си къща в България близо до роммската маала , разхождай се пеш вечерно време , дай им да разберат на м0ргавите ти съседи че си паралия... и след само няколко месеца ще промениш завинаги предпочитанията си... ще бягаш с 200 като всички нас - Българите които цял живот живеем с тези "екзотични" съграждани. Гаранция .
52
1
 
3
 
! Отговори
Ангел преди 2 години
До 57 ти си по-зле и от него бе гьоференце!
51
2
 
0
 
! Отговори
ЩПО преди 2 години
До Анонимен 54. Доста ти е слаба граматиката, душко. И с едно пръстче ли чукаш по клавишите? Нищо. Ще се се научиш.
50
2
 
15
 
! Отговори
Bluesky1 преди 2 години
Анди Гарсия щеше да го згази на пешеходната пътека един бг абориген с БМВ!
49
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е пак намерихме с какво да вчечетляваме с тоя пълен меко казано но иначе гладен както винаги дром.Цяла Европа се напълни с тази зган на всеки ъгъл по двама трима, никой не ги брой за живи, а ние вчечетляваме с тях, до каде я докархме.
48
4
 
5
 
! Отговори
Каквото, такова преди 2 години
Просто щеше да е хубаво нашият съгражданин ромът да беше го докарал до оригинала вместо вкарването на ориенталски ритми, тогава наистина щях да се, изкефя до край, но ромът наистина не е знаел, кой е седнал до него.
47
5
 
5
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Анди Гарсия е впечатлен от камъните падат!!!!
46
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Толкова е впечатлен, че със сигурност ще го сънува дълго време този музикант.Беден народ гледа за каквото може да се хване от музикант до домат.
45
0
 
18
 
! Отговори
Дон Корлеоне преди 2 години
Велика трилогия! Велик саундтрак! На Анди Гарсия му е кеф да вижда и чува как хората се радват на нещо, което е свързано с душата му завинаги.
44
0
 
13
 
! Отговори
това е преди 2 години
велико :)
43
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма начин Анди, който е от кубински произход да не се разхожда с кубинска пура. Това е невъзможно.
42
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като цяло ми дреме и за холивуд и за цялата американщина. Ние нито сме фактор, нито някой ни отразява.
41
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На чуждеците им е интересна нашата натуралност. Тук са като на сафари...