Мемоарите на Хари ще разтърсят монархията

Ето какво твърди източник
16 фев 2022 11:58, Ивета Иванова
29
Мемоарите на Хари ще разтърсят монархията
Снимка: БГНЕС

Принц Хари трябва да издаде мемоарите си в края на годината.

Негови приятели смятат, че книгата ще разтърси монархията, заради разкритията, които ще бъдат направени.
 
"Ако смятат, че той ще бъде деликатен, те грешат. Просто изчакайте книгата да излезе, защото това ще разтърси монархията из основи.", обясняват те пред вестник "Daily Mail".
 
Смята се, че в мемоарите ще се говори за връзката на Хари и брат му Уилям с доведената им майка Камила - херцогинята на Корнуол.
 
"Имаше големи проблеми в началото, но когато Хари и брат му Уилям пораснаха и съзряха, нещата се подобриха и сега те могат да съжителстват като възрастни", посочват още приятелите на Хари.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Неблагодарник
18
0
 
1
 
! Отговори
Ела преди 2 години
До номер 17 - кралят Слънце, Луи 14ти, е починал от естествена смърт. Проверявай си фактите, преди да се правиш на остроумен. На гилотината са обезглавени Луи 16ти и Мария Антоанета.
17
1
 
16
 
! Отговори
Кралицата преди 2 години
Баба си ли ще изнудваш, хаймана с хайманите?
16
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво предпочитате, една работеща система на съзидание, в която се работи, твори, създава, модернизират градовете,селата, държавите и света така, че всички да са задоволени и живеят добре или една система на разруха,насилие,убийства и грабеж, модерен колониализъм, едни да работят, а други да грабят изработеното с труд или така да ограбят населението, че да живее в бедност и няма възможност да създава каквото и да било и в полза на обществото?
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прочетете някои книги на Ърскин Колдуел, той описва начина на забогатяване на някои хора, чрез убийства, палежи, агресия , криминални престъпления към обикновени трудещи се хора и малки фирми, ограбване с насилие и рекет, същата система продължава да съществува до днес и се въведе и при нас , насилието и агресията като новото "нормално"! А трудовия човек, който се труди и създава е смачкан и ограбван от търтеи-престъпници и престъпници с бели якички, това трябва да се промени, това е престъпна с
14
0
 
15
 
! Отговори
Пич преди 2 години
Ми то от какво друго да живее момчето? Нали му спряха кранчето? Освен да вади стари кирливи ризи, за които да му плащат :)
13
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименКакво ми натискаш минус? Кралските семейства също са просто подчинени пионки, да не мислиш, че кралицата е убила Даяна , а кой уби съпруга на кралицата и тя също е болна, убиват и кралските семесйтва ако не се подчиняват, това е една злокобна робовладеска система, където не *** с камшик, а с лъчеви оръжия и разболяват, убиват , хората живеят в коцлагер! И всички хора са под тотален контрол, дори и да не го знаят.
12
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
трябва и да се промени центъра на вниманието към обикновения човек и работещия човек, който създава, а не за богатите търтеи, убиващи хора за пари и забогатяващи от нищото, без труд , а чрез грабеж и колониализъм, тази агресивна система трябва да се промени изцяло, към една съзидателна система и оценяване на човешкия труд,а да се пресекат ръцете на богатите грабители търтеи, който са забогатяли чрез ограбване на населението и през страданието,смъртта,сълзите на обикновените и трудещите се хора!
11
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кралските семейства също са подчинени на тази система,живеят в страх и са марионетки, а заплахите, болката, страха, се използват като оръжие срещу хората, убиват се цели семейства и цели родове, заради техните игрички, които за хората по върховете с власт са просто забава, а за обикновените хора , това е ада на Земята, трябва да се промени тази агресивна система, трябва и да се промени центъра на вниманието към обикновения човек и работещия човек, който създава, а не за търтеите убиващи хора за
10
7
 
6
 
! Отговори
Ученика преди 2 години
Хари е отмъщението на Даяна...
9
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България и света,живеят в страшен концлагер! И на никой не му харесва света, такъв ,какъвто са го създали и формирали господарите на света, но не смеят да протестират или говорят истината, за да не бъдат убити, света живее в страх, панически страх на тази матрица и не се вижда изход към по-добро, ако има промяна, тя трябва да тръгне от върховете, защото хората са безсилни да се противопоставят на тази свръхмодерна машина и зли помисли, тези горе, също са едни страхуващи се пионки на тази система
8
2
 
17
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Да, на Мегън Маркъл злобата и простотията ще лъснат на яве...
7
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Света живее в ада, някакви си играят игрички, а хората страдат, живеят в мъчения и умират, НАТО и разни други организации, също не пазят европейците, а убиват европейци и други хора по света, командвани от господарите на света, във хората са вкарвани вещества с които ги контролират тотално, контролират тялото и мислите им, дори без да го осъзнават, могат да ги разболеят или убият с лъчения, могат и да ги издигнат или смачкат, всички сте под контрол, България и света,живеят в страшен концлагер!
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ще разтърси нищо, то е ясно. Англия от хиляди ходини се научиха как да се избавят от нежеланите хора и от клюките или пък неприятно за кралството истини. Днес има, утре няма и всичко е забравено.
5
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лукавата му алчна жена ще му разкаже играта.
4
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да му дадат повече кинти и ще млъкне. Като се стискат - така ще е. Човекът има амбициозна жена и семейство да храни.
3
2
 
12
 
! Отговори
ам бубаджан преди 2 години
нямам търпение и ще го преместя в десния крачол
2
2
 
10
 
! Отговори
Левтер преди 2 години
Местимеееее....
1
5
 
34
 
! Отговори
Иванова преди 2 години
Когато един човек сам не може да създаде нищо,той започва да руши това,което другите са създали