Grammys 2022 - кои звезди избраха розови тоалети?

Много заложиха наактуалния цвят
5 апр 2022 22:10, Иванка Гъркова
3
Grammys 2022 - кои звезди избраха розови тоалети?
БГНЕС

Много звезди се разходиха по червения килим на наградите Grammys 2022. За разлика от изминалите Оскари, където доминираше червеният цвят, сега много бяха с тоалети в розово. Като един от най-актуалните цветове за пролетна мода, той се отличаваше на фона на множеството черни рокли и костюми.

На 64-ата церемония имаше безброй модни попадения, както и гафове. И сред първите определено ни допаднаха някои кукленски рокли. Освен жените, някои мъже също избраха розово, за да се появят пред камерите.

Код розово – кои звезди го избраха за Grammys 2022?
Криси Тейгън
 
Моделът определено имаше най-впечатляващата визия. Криси, придружавана от съпруга си Джон Леджънд, привлече вниманието към себе си. Тя излезе на червения килим с дълга бална рокля в светлорозово. Тя е на марката Nicole + Felicia Couture. Най-интересното от нея е набраното бюстие, много драперии и дълъг шлейф.
 
Като една жива кукла Барби, Криси Тейгън показа, че въпросният цвят трябва да присъства в гардероба ни, независимо дали под елегантен или по-спортен модел. Съдейки по стила на нейната рокля от колекция пролет/лято 2022, не се учудвайте, ако се появят подобни дълги поли и ризи с буфан ръкави и набори на различни места.
 
 
St. Vincent
 
Изпълнителката се появи на наградите с рокля в златисто-розово. Тя е от колекцията на Gucci за сезон пролет/лято 2022. И макар някои стилисти да я определиха за моден гаф, не трябва да отричаме, че въпросният цвят е доста свеж за новия сезон.
 
По-яркото розово по ръкавите и долната част на тоалета на звездата ще бъде истински хит за пролет 2022. Що се отнася до златисто-розовото, него го препоръчваме по-скоро за по-специален повод.
 
Ощер за розовите тоалети на наградите Grammys 2022, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник:  Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Булевард преди 2 години
Зеленски