Шарън Стоун - когато червеният килим е твоята сцена

Актрисата със забележителни тоалети
27 май 2022 16:15, Дарена Найденова
3
Шарън Стоун - когато червеният килим е твоята сцена
Снимка: Getty Images

Шарън Стоун донесе висшата мода на филмовия фестивал в Кан този уикенд. 

За прожекцията на филма Forever Young, 64-годишната актриса избра вталена рокля на Dolce & Gabbana, включваща припрекена пола с голям синьо-бял мандала принт. Но това не беше всичко, което Стоун показа пред камерите. Тя реши да направи модно ревю за всички присъстващи, когато преобрази визията си по средата на червения килим с помощта на моделите Адам Сен и Сам Уеб. 
 
Дизайнът на роклята включваше подвижен шлейф и, след като Сен и Уеб разкопчаха гърба, Стоун завърши разходката си по килима в елегантна права рокля с черен процеп. Втората рокля също включваше синьо-бели мъниста, направени от кристали Сваровски, които подражаваха на привличащия погледа принт на шлейфа. 

Стоун завърши външния вид със сини обувки на платформа, големи сини обеци и подходящ пръстен. Късата й косата беше прибрана назад, а гримът й беше изключително семпъл, състоящ се само от лека очна линия и розово червило. Кавалерите на Шарън също бяха избрали синия цвят за появата на червения килим. Сен и Уеб координираха визиите си, носейки тъмносини костюми от две части, папионки и черни слънчеви очила. 

Актрисата си партнира с двамата мъже и за реклама на Dolce & Gabbana, излъчена по-рано през месеца, фокусирайки се върху чантите Devotion. Клипът е заснет във Венеция и показва как тримата се наслаждават на италианското слънце, почиват си в гондолите и се разхождат из прекрасните площади, пълни с гълъби. 
 

3
Още по темата: Шарън Стоунзвезди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.