Праплеменник на президента Кенеди призна, че се е бил на фронта в Украйна

Конър Кенеди признава, че е "бил готов да умре" там
21 окт 2022 21:35, Нели Христова
69
Праплеменник на президента Кенеди призна, че се е бил на фронта в Украйна
Снимка: Instagram

Внук на Боби Кенеди разкри, че е пътувал до Украйна, за да се бие и е бил "готов да умре там", след като Киев призова чуждестранни доброволци да помогнат за защитата на страната.

28-годишният Конър Кенеди, праплеменник на президента Джон Ф. Кенеди, разкри, че по-рано тази година се е включил в боевете на североизточния фронт в Украйна, за да се изправи срещу Русия.

"Както много хора, бях дълбоко развълнуван от това, което видях да се случва в Украйна през последната година. Исках да помогна", написа той в Instagram миналата седмица. "Когато чух за международния легион на Украйна, знаех, че ще отида, и отидох в посолството, за да се запиша на следващия ден."

След като напуска удобния си дом в Хамптънс за военната зона, Кенеди казва, че е казал само на един човек къде се намира и се е опитал да запази самоличността му в тайна.

"Не исках семейството или приятелите ми да се тревожат и не исках да бъда третиран по различен начин там. Влизайки в легиона, нямах предишен военен опит, не бях добър стрелец, но можех да нося тежки неща и се научих бързо. Бях готов да умра там. Така че скоро се съгласиха да ме изпратят на североизточния фронт", разказва той.

Синът на Робърт Ф. Кенеди-младши и покойната Мери Ричардсън Кенеди бе обект на медиен интерес и клюки преди десетилетие, когато имаше връзка с поп звездата Тейлър Суифт.

Президентът на Украйна Зеленски създаде Международния легион малко след началото на войната през февруари. В рамките на две седмици Украйна обяви, че повече от 20 000 чуждестранни доброволци от 52 страни са пристигнали да се бият.

Кенеди не разкри колко време е прекарал там, като признава само, че "времето му в Украйна не беше дълго, но видях много и почувствах много".

"Харесваше ми да бъда войник, повече отколкото очаквах. Страшно е. Но животът е прост и наградите за намиране на смелост и правене на добро са значителни. Приятелите ми там знаят защо трябваше да се прибера. Винаги ще им дължа примера им. Знам, че съм късметлия, че успях да се върна, но бих поел отново всички рискове, които поехме", допълва той.

Описвайки колегите си доброволци като "истински борци за свобода", той призова своите над 14 000 последователи в Instagram да се присъединят към Международния легион на Украйна, да помогнат на границата или да изпратят медицински консумативи.

"Тази война, както всички други, е ужасяваща. Хората, които срещнах, бяха най-смелите, които познавам."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Соц-букварите пропускат факта, че руската армия освободителка на Балканите е съдържала основно финландци, украинци, румънци, сърби, черногорци, българско опълчение и хайдути на предна линия. Руските войници са в резерв. Българските чорбаджии са организирали производството и снабдяването на армията с необходимо продоволствие. Хайдутите са били разузнавачи.
48
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нормалните руснаци напускат опустошената от диктатурата Русия. За 22 години бяха закрити 23 000 руски технологични завода. Русия изнася минерални суровини и зърно. Напускат високо-квалифицираните руснаци.
47
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кримският мост го взривиха руските тайни служби за да бомбардират украйнските електроцентрали и да минират Водноелектрическата централа в Нова Каховка. Като напускат Херсон руснаците целят да взривят язовирната стена и да предизвикат катастрофално наводнение, което може да лиши от живот стотици хиляди мирни жители. Кремъл никога не е ценил човешкия живот. Затова Милиони руснаци емигрират.
46
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Zутин ритна камбаната ! Двойниците му са в паника. Украйна изтиква ВА ТЕН КИ ТЕ от територията си.
45
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
През 1925 атентатът в Света Неделя е финансиран от Коминтерна и ръководен от руският разузнавач Михаил Малхазович Чхеидзе. Финансирането на Коминтерна и на комунистическите партии по света става по решение на Централният Комитет на Комунистическата партия на Съветския съюз. Атентатът е осъществен от български комунисти. Загубват живота си повече от 200 души, ранени 550. И днес Кремъл финансира предателите на България.
44
5
 
5
 
! Отговори
Кармазъ Сикиш преди 1 година
Ходил, понослил раниците малко на фашагите, въртял им е бърдуци м/у битките, и голям герой и разбирач станал.
43
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прави си реклама, виждал е Украйна само по телевизията.
42
3
 
13
 
! Отговори
Някой преди 1 година
"Хората които видях там , да най-смелите хора ,които съм срещал"! Това няма нищо общо със ордите, които ги събират по затворите, за да убиват и мародерстват!
41
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичките им наемници такива. Искам да се бия, ама нямам желание :D
40
7
 
10
 
! Отговори
По същество преди 1 година
Жалко, че е отишъл да се снима някъде в Западна Украйна и е избягал бързо. Щеше да е именит трофей на някой руснак. Сигурно е осъзнал бързо, че семейството му има магнит за куршуми по рождение в себе си.
39
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дано скоро да почине и да го връщат насипен в черна найлонова торбичка
38
4
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
убии-ци по генезис
37
6
 
6
 
! Отговори
другаря Путин преди 1 година
аз пък ползвам ислямисти да режат украински глави.
36
3
 
14
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 1 година
Много искал да се бие за Украйна, но нямал желание и се върнал в САЩ. Това е поредната псевдо пропаганда, която само показва колко страхливи са американците.
35
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пи лемето се разходи ло до Украйна и както по голямата част от наемниците разбрало че това не е като във видеоигрите или да се биеш срещу разни камилари от третия свят и бързо си обрасло крушите.
34
5
 
3
 
! Отговори
Коментатор преди 1 година
До *** мисирка- Не е баш така както го представяш. Все пак хората, които знаят английски на ниво да четат такъв материал имат малко мозък в главата си да разсъждават.Ако се разровя ще намеря някаква косвена връзка на прародител на Копейкин, който е правил зулуми.
33
2
 
20
 
! Отговори
Трабанта преди 1 година
А тази сутрин Солломон Исак Паси се събуди облян в пот. Той си спомни героичния сън за неговото героично включване във войната. Гонеше с трабанта руски войници и ги мачкаше поголовно. След като победи цялата руска армия той отидес трабанта в Киев където си направиха селфи със Зеленски. Обадиха се по телефона и направиха оргия към която се включи Борката Джонсън, Урсула, Солтенберг, сина на Байдън и няколко украински петокласнички. Обадиха се на Брендо, който им достави качесвена кока.
32
0
 
17
 
! Отговори
Тъпа мисирка преди 1 година
Дядото на президента Джодрдж Буш-младши, Прескот Буш лично е финансирал нацистите в Германия и по този начин Уол Стрийт участва в подготовката на 2-та Световна Война и десетките милиони жертви. Пуснете търсене в Гугъл "Prescott Bush Nazis" и ще го видите сниман с всички нацистки лидери. Сенатор Маккейн участва в създаването на Ислямска Държава. Пуснете в търсачката на Гугъл "John McCain Islamic State" и ще го видите сниман с ислямските главорези, които колеха хора и им ядяха сърцата в Сирия.
31
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
28-годишният Конър Кенеди, праплеменник на президента Джон Ф. Кенеди, разкри, че по-рано тази година се е включил в боевете на североизточния фронт в Украйна, за да се изправи срещу Русия, но бързо е проумял, че по-скоро ще бъде убит околкото да се поздрави с победа и благоразумно си е обрал крушите.
30
0
 
8
 
! Отговори
Джендър ли е? преди 1 година
Това е въпрос на дневен ред! Хаха