Психоатака срина Хепи Ванче във "Фермата"

Влезе в черния списък на фермерите
25 окт 2022 16:30, Александър Попов
24
Психоатака срина Хепи Ванче във "Фермата"
Снимка: bTV

Брутална атака разби психически яхтената стюардеса Хепи Ванче, която взе стоте бона в шестия сезон на „Фермата“, а сега отново се бори за голямата награда в риалитито. Останалите риалити герои вече не могат да търпят постоянно бърборещата и мрънкаща участничка и правят всичко, за да я сринат и изгонят от предаването.      

След като цяла седмица страда, че е избрана за ратай, едва-едва дои омразните й кози и рина тор със сълзи на очи, Ваня отново беше пратена в обора от съфермерите й от отбор „Нови надежди“.

„Мале, какви са долни! Няма нищо човешко в тях!“, ревна отново яхтената стюардеса.

Съотборниците й обаче не спряха дотук. Полицаят Евгени обяви, че абсолютно никой в стопанството не я харесва и заплаши, че ще я прати на Арената, след като миналата седмица тя отказа да влезе в битка заради преумора. Агрономът Иван отиде още по-далечи и нарече Ваня „предателка“. Разстроена и обляна в сълзи, тя прекара вечерта сама, в компанията на една бира и на теленцето Рошко.   
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: ФерматаХепи Ванче
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
14
 
! Отговори
абе, преди 1 година
Никой не го интересуват нито тази изтрещяла женица,нито лигочите Иванушка и Андрешко.Скапаха формата последните 2/3 сезона,време е да го приключват окончателно.Ама пуста алчност.
11
7
 
16
 
! Отговори
На happy ванче преди 1 година
Проблемът е че не е виждала *** от доста доста време и поради тази причина няма как да е нормална а колко и да се закъсали мъжете само като я видят колко е ненормална и ще избягат много бързо
10
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Очаквайте в другия сезон - МакеДоналдс срещу Адибас!
9
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За пръв път чувам, че има длъжност "яхтена стюардеса". С някъв конкурс за особено глупави ли избират списвачите на това нещо? Щом има стюардеса за яхти, значи има и за самолетоносачи, траулери, влекачи, танкери и каквото се сетиш. Ама си е друго да надраскаш "яхтената стюардеса" и различно "танкерната стюардеса". Някак си по-така си звучи ***. И що за *** ще се нарече "Хепи Ванче"? Дайте му на това същество акта за разждане да видя КОЙ си е нарекъл детето на верига за хранене!
8
0
 
11
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Теленцето Рошко :)))
7
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Игри на волята са много по-интересни,защо не пишете за тях!
6
4
 
15
 
! Отговори
Нова преди 1 година
Как изобщо жена със заплата от минимум 2500 евро ,това е заплатата на стюардеса без бакшиша може да си причинява това ???
5
2
 
19
 
! Отговори
Лалала преди 1 година
Ваня не е нормална. Има психични разстройства и трябва да си ги лекува. Изключително объркана и неуравновесена жена. И глезена отгоре на това. Нямам си представа как е доживяла до тия години без лечение.
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С какви глупости се занимават Иван и Андрей. Да ходят да съпортват в някой кол център...
3
3
 
22
 
! Отговори
Име преди 1 година
Кога ще престанете да я наричате "Хепи" ? Не виждате ли, че това е само параван на една сдухана, объркана и себична жена? Затънала явно до шията и пак я наврели във Фермата да се прави на жертва и да я "съжаляват" хората. Очевидно тоя номер няма да мине и ще бере плодовете на собствената си тъпотия. Ти да пишеш сам за себе си "писма с хвалебствия".... трябва да си много голям шизофреник. Това същество е пълен леш! От много "хепи" е явно.
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
УжасТ!
1
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боже каква драма. Довечера няма да мога да спя от притеснение как се справила Ванчето с всички тези психо атаки.