Джони Деп оспорва съдебно решение в полза на Амбър Хърд

Съдебната битка между двамата не спира
4 ное 2022 21:46, Петя Славова
6
Джони Деп оспорва съдебно решение в полза на Амбър Хърд
Снимка: БГНЕС

Джони Деп оспорва съдебно решение в полза на бившата си съпруга Амбър Хърд, съобщи БТА, позовавайки се на ДПА.

Актрисата спечели дело, по което й бяха присъдени два милиона щатски долара обезщетение, задето е била  оклеветена от адвокат Адам Уолдмън, един от защитниците на бившия й съпруг Джони Деп.

Защитниците на звездата от "Карибски пирати" изрично посочват, че Деп не оспорва изцяло съдебното решение, а само точката, по която Хърд обвинява Уолдмън в оклеветяване заради твърденията му в статия, публикувана в британския "Дейли мейл" на 27 април 2020 г.

В нея адвокатът твърди, че обвиненията на Хърд за упражнено срещу нея насилие от Деп по време на брака им са "измислица".

Бившите съпрузи влязоха в остра и продължителна съдебна битка след публикация на Хърд във "Вашингтон пост" от 2018 г., в която тя описва преживяванията си като оцеляла от домашно насилие.

През юни тази година съд във Феърфакс отсъди в полза на актьора и той трябва да получи обезщетение от 10,3 милиона щатски долара за уронване на престижа. След края на процеса Деп започна постепенно да се завръща в развлекателната индустрия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: съдджони депАмбър Хърд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Гост преди 1 година
Приятелю, не мрази жените заради една кифла, пък била тя и готина.Тук феминизма няма нищо общо.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мръсницата пак ли не си седна на гнусния *** бе? Тоя решила да съди, оня решила да съди на това му се казва гнусен феминизъм. Джони Деп вместо да оспорва женската простотия спокойно може да даде един милион на професионален килър-мъж и да я осъди веднъж завинаги пращайки я в отвъдното, където и е мястото за да не може повече никой мъж да бъде съден от тази гнусна жена! И въобще мъжете да се вземат в ръце и да започнат да чистят такива гадни жени-феминистки, дето си мислят, че са безнаказани.
3
0
 
6
 
! Отговори
Дрислата Харт преди 1 година
Пак загази.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да внимава, че да не го наака.
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Велик е признавам го, просто как се оттърва ненадминат актьор