След бебето - Ребъл Уилсън със своя колекция

Тя е създадена заедно с нейната приятелка, която е дизайнер
12 ное 2022 14:03, Дарена Найденова
1
След бебето - Ребъл Уилсън със своя колекция
БГНЕС

Ребъл Уилсън реши да вдигне летвата по отношение на грижата за себе си и почивката.

 
42-годишната актриса обяви в социалните мрежи, че съвсем скоро ще пусне лимитирана модна колекция заедно с приятелката си Рамона Агрума, която ще носи името R&R.
 
„Ако харесвате R&R, значи харесвате мен, и познайте какво? Може да се сдобиете с тази лимитирана колекция... R&R суитшърти и анцузи“, написа Уилсън в Instagram. Тя предупреди феновете си, че количеството на артикулите е доста ограничено и трябва да се реагира бързо.
 
В публикуваното видео актрисата е облечена в спортен комплект от колекцията, която съдържа само два артикула – бял суитшърт с розови инициали R&R и бял панталон, върху който е изписано R&R Club в лилави букви. Горната дреха се продава за 179 долара, а долната се предлага за 149. По думите на Уилсън, колекцията е толкова лимитирана, защото е експеримент с приятелката ѝ Рамона.
 
Уебсайтът на R&R Club отбелязва, че колекцията събира в себе си един истински кралски релакс и дрехите са направени от 100% памук и се отличават с меко и удобно усещане. Всички артикули са произведени в Турция. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много са сладки, отивам да си пусна лес.ко п.но, така ми се до.е ва.