Прокуратурата се самосезира за сигнала за насилие над актрисата Диана Димитрова

Тя ще бъде разпитана за случая
29 ное 2022 17:45, Красимир Ангелов
81
Прокуратурата се самосезира за сигнала за насилие над актрисата Диана Димитрова
Снимка: Facebook

Софийската районна прокуратура се самосезира по повод статуса във Facebook на актрисата Диана Димитрова. Тя публикува свои снимки и обяснява, че преди пет години по време на снимки е станала жертва на насилие.

Още по темата
От районната прокуратура съобщават още, че образуват преписка и започва проверка по случая. В хода на проверката ще бъдат снети сведения от Димитрова, за да даде подробности за случая, както и от всички лица, които тя посочи и имат отношение към него.

След събиране на относимата информация наблюдаващият прокурор ще прецени налице ли са достатъчно данни за извършено престъпление от общ характер.


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
0
 
! Отговори
Плешивия ака Вожда преди 1 месец
Пачата е опитала да го изнудва за кинти вероятно не е станало, и затова чак сега дава гласност на случая
60
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Самосезирала се... Сумати кметове и немстници, като крадат, не се самосезира, тая си постна две снимки в инстаграм и вече цялта прокуратура на крак!
59
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Набтази и гледах изявите и по нова и по бъв.Излиза, че все на нея налитали, все нея тормозели .... щомтака ?Дали проблема не е тя самата ?
58
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много добре знаят кой е.
57
1
 
3
 
! Отговори
Мен преди 1 месец
Рано или късно всеки си получава заслуженото !
56
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
* не знаят
55
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само че тук пишещите и даващи "ценни" съвети как жертвата трябвало да сигнализира "на момента!" , нейната нищо за психиката на човек претърпял насилие особено ако това е жена. И още повече, ако това се случва в България, където няма достатъчно ефективни закони срещу насилниците, както и силна обществена нетърпимост срещу насилието. Не се знае в крайна сметка дали институциите няма да хвърлят вината върху жертвата.
54
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Повечето насилени са жертви на самите себе си, приди пет години е трябвало да вземе мерки ако не е фейк.
53
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И у нас се подучиха от Холивудските жрици, ей. Оня ги бил таковал, ама било много отдавна, та се сетили сега. Сега пък се тюхка че не била станала шивачка в цех на гръцки бизнесмен.
52
1
 
6
 
! Отговори
Роко2 преди 1 месец
Секъса имало ли е или само шамари,актьорска им работа ,бутат яко масло.И тая сякаш врътнала буркана ама има леб още.
51
1
 
0
 
! Отговори
Теди преди 1 месец
МНОГО МАЛКО ПЛАЩАТ ЗА АНКЕТИТЕ КОИТО СА НАДОМНА РАБОТА
50
2
 
12
 
! Отговори
Съдията Дред преди 1 месец
Жертва искаща справедливост срещу насилника си ЩЕ СЕ ОБАДИ В ПОЛИЦИЯТА МИНУТИ СЛЕД КАТО Е БИЛА ПРЕБИТА .... златотърсачка или такава търсеща внимание ще изчака максимално дълго за да може в съда да НЯМА доказателства които да се разглеждат а само емоционални излияния ..... Та имам едно питане : ДАЛИ ТАЯ ДИАНА НЕ ТРЯБВА ДА ПОДЛЕЖИ НА НАКАЗАНИЕ ЗАЕДНО С НАСИЛНИКА СИ ? ВСЕ ПАК ГО Е ПРИКРИВАЛА ЦЕЛИ ПЕТ ГОДИНИ ..... А сега дори НЕ ИСКА да разкрие името му .... Защо ли ?
49
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тия гадни жени отново изтрещяха. За такава гадост и лъжа тая трябва да бъде осъдена поне на 26 години строг тъмничен затвор за да знаят другите гадини като нея, че за лъжа и озлочестяване на мъж законът трябва да е суров спрямо жените. По тази логика всяка гадна феминистка ще може да се гаври с който мъж си поиска и да го вкарва в затвора с фалшиво обвинение без доказателства. За такива мръсни феминистки трябва отново да се намери някой мъж, като Жоро-павето или Джак изкормвача. *** и на място
48
6
 
11
 
! Отговори
Сандо преди 1 месец
отнесла е някой шамар и сигурно е имало за какво
47
4
 
23
 
! Отговори
Свидетел преди 1 месец
"Някой да е намирал портфейл с 20 хиляди? Преди 5 години го изгубих на Централна гара в София и си искам парите! Черен е." -------------------------------------------------------------------------- Сега се сетих.... Това е жената от снимката. Точно преди 5 години пътувах и тази жена с тези синини по лицето от снимката горе пред мене вдигна един черен портфейл от земята. Мога да свидетелствам - обадете се в прокуратуата и я съдете за 20 хиляди защото по закон е трябвало да върне портфейла.
46
4
 
15
 
! Отговори
Обективно преди 1 месец
ФЕЙК НЮЗ!!! И ПРОКУРАТУРАТА СЕ ХВАНА!! С ГРИМ ВСИЧКО СТАВА! И ТО ОТПРЕДИ 5 ГОДИНИ!!! ПФУ!
45
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Някой да е намирал портфейл с 20 хиляди? Преди 5 години го изгубих на Централна гара в София и си искам парите! Черен е. Аз се шегувам, ама тая не е адекватна нещо. И като актриса е кръгла нула. Нещо я позабравиха и иска внимание. Ами не става. Сега светът е футбол и не му е до третокласни "актриси". И да не говорим как абсолютно всяка жена с една чанта грим за 5 мин пред огледалото и може да заприлича и на зомби ако иска. Гримчета. Сетила се Мара да се побара.
44
3
 
0
 
! Отговори
Истината преди 1 месец
Без да съм бил там и да са ми казвали и да се познаваме отнякъде само по снимка изглежда случая така крадените от полицейски служители упойки иска прокуратурата да ги плати. Как да стане сиренето май е с пари?
43
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нашите артисти взеха пример от американските си колеги. Минават години и са ги пробутвали във филми получили известност и награди благодарение на някой известен човек, а след време той излиза виновен.Като е имало насилие преди 5 години, защо сега излиза наяве. Търсене на популярност и нищо друго. Жалко че им се предоставя толкова много внимание от страна на медиите.
42
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Малиий а пък смятай какъв бой е яла преди 38 години от съученика си Иванчо като е била в първи клас. Дано и за това разкаже скоро.