Състоянието на Брус Уилис се влошава

Той едва говори и трудно се разбира с околните
30 дек 2022 11:00, Йоана Цонева
67
Състоянието на Брус Уилис се влошава
Снимка: БГНЕС

Здравето на Брус Уилис се влошава и той вече почти не може да говори, както и трудно разбира какво говорят другите, съобщи италинският в. La Repubblica, позовавайки се на американски медии.

Както стана известно преди месеци, 67-годишният актьор страда от афазия – инвалидизиращо заболяване, произтичащо от неправилното функциониране на области в мозъка, свързани с езиковите способности, което бавно, но безвъзвратно се задълбочава. Диагнозата принуди звездата от "Умирай трудно" да обяви и оттеглянето си от снимачните площадки през март.

Семейството се надява на чудо

В момента актьорът прекарва възможно най-много време с втората си съпруга Ема Хеминг и двете им дъщери – 10-годишната Мейбъл и 8-годишната Евелин. По време на празниците с тях е и бившата му половинка Деми Мур, с която Уилис е останал в отлични отношения, с трите момичета, родени от брака им: Румър (34), Скаут (31) и Талула (28). В разширен състав семейството е прекарало и по-голяма част от периода на локдауна, наложен от пандемията на Covid-19, а сега дава цялата възможна обич на оттеглилия се екшън герой в един от най-трудните моменти от живота му.

Още по темата
Ема сега е гласът и средството за общуване на актьора. Има дни, в които се виждат проблясъци от стария Брус, но те са кратки и все по-редки. За близките му е тежко да го гледат как сякаш им се „изплъзва“ все по-надалеч, те се молят за него и се надяват на някакво коледно чудо, разказва анонимен източник, близък до семейството, пред RadarOnline.

От първия миг, в който разбират за болестта му, фенове и колеги на актьора се обединяват около него и близките му, засипвайки ги с хиляди съобщения и жестове на солидарност и подкрепа.

Ревизираното завещание

Според RadarOnline актьорът вероятно е променил завещанието си дни преди да получи диагнозата афазия и почти цялото му състояние, възлизащо на 250 милиона долара, ще бъде разпределено в сегашното му семейство. Трите дъщери от първия му брак щели да получат само по 1 милион, а останалото се предвижда да остане във владение на Ема Хеминг и двете по-малки дъщери.

Последната снимка на обичания актьор в социалните мрежи датира от юни. На нея той изглежда щастлив сред семейството си, въпреки че състоянието му вече се влошава. „Болката, която чувствам, може да бъде парализираща, но тя е и най-чистата и дълбока форма на любов, която си в състояние да изпиташ. Уча се да съжителствам с нея“, написала е Ема Хеминг.

„Брус искаше да е сигурен, че второто му семейство ще бъде обгрижено. Той вярва, че Румър, Скаут и Талула са получили най-доброто, което е имал да предложи финансово през целия им досегашен живот“, обяснява изданието.

Румър е актриса, която играе най-вече в независими продукции, Скаут е амбициозна певица и автор на музика, която издаде дебютен албум през юни, а Талула инцидентно се появява в телевизионното риалити шоу Catfish. „Брус вярва, че Деми, чието състояние се оценява на 200 милиона долара, винаги ще присъства в живота на дъщерите им“, заключава източникът на информация, който RadarOnline идентифицира като приятел нa актьора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
4
 
15
 
! Отговори
Котки преди 1 година
Брус е голям. Точно преди да се пенсионира участваше в сигурно по 15 долнопробни филми на година докато още може да говори, за да събере пари за семейството. И всички му се подиграваха и се чудеха какво става. Накрая истината излезе и се оказа, че е постъпил геройски. Не знам как може още да го плюете по коментарите.
38
3
 
8
 
! Отговори
Байчо преди 1 година
С изключение на няколко коментара, всичко останало е написано от жалки човечета,непостигнали нищо в мизерния си живот.Афазията не е болест,а симптом,следствие от някакво заболяване или мозъчно-съдов инцидент.И не се знае дали се влошава или подобрява.Клюкарските издания от това се хранят.И да, с 250 млн.долара ,ще му помогнат много по-адекватно отколкото на злобеещите ганчовци.
37
2
 
6
 
! Отговори
Никога преди 1 година
Приятелю
36
2
 
8
 
! Отговори
Пенси преди 1 година
Абе, там на колко се пенсионират?.. Бруската е пич, нека да е здрав и жив. Макар и забраван, да е щастлив.
35
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От 2002 ра е така (20 години ) , тогава снимаше военен филм Плачът на Слънцето ( излязъл 2003).По време на снимки му пада на главата осветително тяло ,дори съди студиото затова! С годините започва да се влошава проблеми с комуникацията, откъсачни изблици на гняв на снимачна площадка и интервюта. В последните 11 години играе със слушалка в ухото в която му казват репликите защото не може да ги помни вече .Беше добър актьор. Поне има близки да му помагат и няма да е сам.
34
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Афазията е краен етап на деменция.
33
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много си зле! От преди пандемията започна деменцията му.
32
21
 
14
 
! Отговори
Шваб преди 1 година
Проблемите му настъпиха след ваксината - ФАКТ!
31
5
 
21
 
! Отговори
иБългария се влошава преди 1 година
от 2020 - България се влошава всеки божи ден. Бог да им помага
30
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А в трилогията беше неуязвим.... Ееееехххх човешко невежество!
29
4
 
1
 
! Отговори
agent преди 1 година
До A TAKAЕ да де, но все си е друго като ги има.
28
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Samo svedite sa besmartni
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ste GI radade na vas deto kometirate parite si
26
31
 
4
 
! Отговори
A TAKA преди 1 година
Опааааааааа, оказва се, че богатите също боледували и умирали като всички останали...С какво ви помогнаха милионите в банковата сметка сега??
25
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Горките американци! Чудя се какво консумират всеки ден, че да стига все до тежки болести накрая...
24
3
 
23
 
! Отговори
вуду пийпъл преди 1 година
колко пророческо и зловещо съвпадение...там в бг върви реклама с негово участие по тв медиите от години рекламира енергийната напитка казва се в превод на български АДЪТ!!!...енергийните напитки скапват мозъка и редовната им употреба води до разлагане на мозъка и трагичен край те също са вид наркотик защото влияят на мозъка!!!а в родината масово продават и разпространяват тази напитка адът,която брус уилис рекламира?!?!...разпространителите и водят ли се дилъри на наркотични средства???
23
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Алцхаймер!
22
1
 
16
 
! Отговори
Селянин преди 1 година
Афазията е симптом, не е болест, истинската болест вероятно е тумор. Ако беше афазия предизвикана от инсулт, щеше да се подобрява
21
3
 
38
 
! Отговори
Алекс преди 1 година
Много жалко.Голям актьор.
20
27
 
5
 
! Отговори
А ТАКА преди 1 година
Оппппаааааааа, богатите също боледували и умирали като всички останали. :-))