Хари: Уилям и Кейт бяха предубедени относно Меган

Ето какво разкрива
12 яну 2023 15:58, Ивета Иванова
41
Хари: Уилям и Кейт бяха предубедени относно Меган
Снимка: Getty Images

Принц Хари твърди, че брат му принц Уилям и Кейт Мидълтън са изградили бариера срещу Меган Маркъл.

 
Хари се надявал, че това, че си е намерил съпруга, ще сближи него и Уилям. Но смята, че принц Уилям и Кейт вярвали в стереотипи.
 
"Вложих доста надежда в идеята, че ще бъдем Уилям и Кейт, заедно с аз и някого. Мислех, че като сме четиримата, аз и Уилям ще се сближим повече, ще можем да излизаме и да вършим работа заедно. Правих това доста често, като третото колело, което понякога беше забавно, но предполагам и малко неловко на моменти. Не мисля, че те някога са очаквали да създавм връзка с някого, като Меган, която имаше много успешна кариера. Имаше много стереотипи, за които и аз бях виновен в началото. Американска актриса. Фактът, че това бе в мислите ми и някои от начините, по които брат ми и снаха ми се държаха, създаваха бариера, която им пречеше да я приветстват. Американска актриса, разведена, двурасова.", каза той в  "Harry: The Interview" по ITV.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Меган е била подлагана на системен изключителен мобинг от Кейт.
12
0
 
47
 
! Отговори
Локомотив преди 1 година
Виждате ли, момчета, какво е мъж под чехъл. Как може да те манипулира една жена, че да се обърнеш срещу семейството си. И каквото да направиш за една жена манипулатор, винаги няма да е достатъчно и това ще е така ,докато Меган не го изхвърли от живота си, защото Хари ще е емоционална и духовна развалина.
11
0
 
23
 
! Отговори
До Тучо преди 1 година
Няма как Уилям да е сноб, защото думата "сноб" е съкращение от "санс нобилити", което значи "без благородство" и се употребява за хора, които нямат благороден произход. Но пък обикновено имат претенции.
10
2
 
21
 
! Отговори
М преди 1 година
Пет пари не давам за тях. За мен отдавна англичаните и американците не са мои ближни.
9
1
 
28
 
! Отговори
Хари май си е глупчо преди 1 година
От как разбрах че Харито ходил по медиуми и изцяло ми падна в очите. Вчера разбрах, че тя и Даяна е слушала разни врачки да и казват какво да прави и нещо и за нея мнението ми вече е , че е била някаква напълно смахната чафка. Мама и син кукуригу и не особено интелигентни да се водят по акъла на врачки / медиуми
8
0
 
47
 
! Отговори
Ти нали си я аресваш преди 1 година
Този какво реве, че брат му и баща му не харесват жена му? Ама кой е длъжен сега. Той след малко ще иска и да си лягат с нея. Нали ти си я харесваш, какво ти пука. Аа, за едни големи пари говориш, казваш. Така може.
7
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хари се оказа ***, а цръната се оказа доста лакома и ще прегази всеки за няколко долара повече.
6
38
 
2
 
! Отговори
Тучо преди 1 година
Уилям и Кейт са сноби.
5
0
 
22
 
! Отговори
Зоолог преди 1 година
Пак ли хариту се Убади от зоологическата градина, където провежда ПиАр операция за спешно събиране на пари за новия зоокът и озеленяването с големи дървета, от който се нуждае за отглеждане на семейството си?
4
1
 
45
 
! Отговори
Тоя се осра направо преди 1 година
Ама какви са тези ревливи работи? Просто две семейства, бачкат в нещо като фамилна фирма. За каква близост циври тоя? Не му харесали Меги, ами не я харесват и толкоз. То мигар в България всяка снаха е долюбвана от родата на мъжа си!
3
1
 
39
 
! Отговори
Цкака преди 1 година
То щото Мегън въобще не е била предубедена, или ако трябва да бъдем точни - направо предварително подготвена да разбива вековните традиции на английската корона. Да беше от свободомислие, а то от парвенющина и снобизъм. Да не говорим, че е марионетка на политически сценаристи.
2
0
 
31
 
! Отговори
Двукакво? преди 1 година
Това са глупости. Ако е пич, никой няма да гледа американка ли е, актриса ли е и колкорасова? Ето това разбери, ако не си, рижко! Ако си седнал да пишеш за пари, ок. Пиши ги тези бози, те печелят аудитория.
1
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Били предубедени, после са разбрали, че са били прекалено оптимистични и нещата са къде къде по-лоши.