Шест месеца след сватбата - Джей Ло с равносметка за 2022 г.

Тя живее с Бен Афлек в общия им дом в Ел Ей
20 яну 2023 22:25, Дарена Найденова
4
Шест месеца след сватбата - Джей Ло с равносметка за 2022 г.
БГНЕС

Дженифър Лопес е категорична, че 2022 е най-прекрасната ѝ година след тази, в която са родени децата ѝ. През последните 12 месеца изпълнителката се венча два пъти за Бен Афлек и двамата вече живеят заедно в Лос Анджелис.

По време на интервюто си в предаването Today, където промотираше новия си филм Shotgun Wedding заедно с Джош Дюамел, 53-годишната звезда разкри повече за емоционалните промени, които са се случили в личния ѝ живот. Тя завинаги напусна дома си в Маями, за да заживее заедно с Афлек в Ел Ей, където той може да бъде по-близо до децата си, които споделя с бившата си съпруга Дженифър Гарнър.
 
„Заживяхме заедно, децата заживяха заедно, така че беше много емоционална промяна. Но в същото време осъзнах, че мечтите се сбъдват. Беше една феноменална година“, каза Джей Ло в сутрешното предаване. Категорична е, че това са били най-хубавите ѝ 12 месеца, ако не брои годината, в която са родени близнаците ѝ Еме и Макс.

Новата г-жа Афлек: Винаги ще бъда Дженифър Лопес, но вече съм свързана със съпруга си

Дами и господа, г-жа Дженифър Лопес Афлек!

След 20 години чакане: Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха

И ако погледнем голямата картина, Лопес наистина няма от какво да се оплаква. В хода на 2022 година тя успя да се сгоди за Бен Афлек през април, след което двамата се венчаха на изненадваща церемония в Лас Вегас през юли. Месец по-късно се състоя и втората сватба пред приятели и близки в имението на актьора. Тогава Лопес смени няколко дизайнерски рокли, които показа малко по-късно в социалните мрежи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да не забравите да пишете също така много и за развода им. Това е прикрит разврат!
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
20 години чакане?
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Даренке, ти си по-зле и от НелитоХристова... Не мислех, че може някой да е по-зле от нея, но това вече е факт. Честито, мисирке!
1
2
 
2
 
! Отговори
.... преди 1 година
помислих, че се развеждат