Алла Пугачова вече няма къщи, няма замъци в Русия

Променят името на марка обувки, кръстени на нея
27 яну 2023 11:51, Нели Христова
111
Алла Пугачова вече няма къщи, няма замъци в Русия
Снимка: БГНЕС

Руската поп-кралица Алла Пугачова заяви, че вече не притежава никакви недвижими имоти в Русия. "Няма апартаменти, няма къщи, няма замъци", добави тя.

В същото време цензурата в Русия е стигнала до обувките, пише в. "Известия" - "отменили" са обувките с името на Пугачова. Веригата магазини за обувки Econika ще промени марката Alla Pugacheva - ще бъдат запазени само инициалите на певицата. Новото име ще звучи като Ekonika Premium от AП.

Алла Пугачова не подкрепя войната с Украйна и миналата година емигрира в Израел. Съпругът ѝ, комикът Максим Галкин, бе обявен за "чуждестранен агент", а след това самата Пугачова също поиска да бъде включена в "черния списък".

Артистите, напуснали Русия заради "специалната военна операция", сред които и Алла Пугачова, ще се върнат тук след победата "свели поглед", заяви преди няколко дни заместник-председателят на Държавната дума на Русия Шолбан Кара-оол.

"В най-трудния момент те напуснаха страната и оттам, отвън, започнаха да я цапат с кал. Жал ми е за тези хора и ми се струва, че те са там, за да печелят точки, за да имат своето място под слънцето. Много съжалявам, че например Алла Борисовна Пугачова, която помня от детството, която ни идваше на гости в далечна Тува, така падна в очите ми, че просто изчезна. Струва ми се, че когато нашата държава отстои своята истина, те трябва да се върнат с наведени глави", каза Кара-оол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЖАЛЛКАР, ДА ТИ ОБЯСНЯ КВО ЩЕ ТИ СЕ СЛУЧИ - ДЖУДЖИ ТИ ДАВА КРЕДИТ 1 000 ТОЧКИ. И МАХА ОТ ТЯХ , ЗАЩОТО СИ КАЗАЛ ВЦ СРЕЩУ НЕГО, ИЛИ СИ НАПСУВАЛ НАЧАЛНИКА! И ТИ СПИРА ДЕТЕТО ОТ УНИВЕРСИТЕТА, КАТО ПАДНЕШ ПОД 800. ТЕ ТАКА Е В КИТАЙ! НАТАМ СТЕ ТРЪГНАЛИ С ТВА ОТРИЧАНЕ НА ЕВРОПЕЙСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ! ПОЖЕЛАВАМ ПРИЯТНО ПРЕКАРВАНЕ В КОНЦЛАГЕРА! НИЕ ТУК НЯКАК ЩЕ СЕ СПРАВИМ БЕЗ ВАШИЯ ГАЗ И ПЕТРОЛ!
52
12
 
14
 
! Отговори
леле преди 1 година
Жалките русофили как се кефат на диктатора си
51
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Променят името на марка обувки, кръстени на нея, защото руснаците не ги искат дори без пари.
50
15
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КЕФИШ ЛИ С Е, РУБЛЯК? КАТО ТИ НАДЕНЕ ХОМОТА ДЖУДЖЕТО КАТО В КИТАЙ, ЩЕ ТЕ ВИДЯ!
49
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
РУБЛЯЦИ, ТУК СЕ НАДПРЕВАРВАТЕ ДА ИСКАТЕ РЕФЕРЕНДУМИ, КОГА ЩЕ НАПРАВИТЕ РЕФЕРЕНДУМ В РУСИЯ БЕ?
48
20
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Алла Пугачова е велика руска певица и човек с главна буква. Максим Галкин е най-талантливият комик на Русия. С тази варварска война, Русия на Путин ги изгуби и двамата. Но спечелиха симпатиите на милиони .
47
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Същите като китайските комунисти! Преди се прикриваха, сега се показват в пълния блясък! Ще обясня с аналогията кво ви чака у Русия- камери навсякъде, социлен кредит, концлагери! Така е при комунизъма!
46
2
 
6
 
! Отговори
D: преди 1 година
Този някой е уважаван човек, издигнал се в политиката, а ти кой си, НИКОЙ !Безименен ку;;;ч;и син!
45
0
 
2
 
! Отговори
До 44 преди 1 година
Да седна, *** ши путъна . Той рога отдавна му е влязъл навътре ;)
44
15
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каква е тази "победа", за която бълнува този някой си от държавната дума?! Алла може само да се гордее с мъжа си и с това, че го последва, и въпреки че беше една от ползващите се със специален статут от властта и при СССР и в Русия, и с безбройни титли и привилегии, тя е предпочела да зареже всичко и да избере да застане на страната на справедливата кауза, за което респект! Свелите глави от срам (ако имат такъв) ще бъдат придворните на Путин и всички които ги подкрепят.
43
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Онзи, дето му викат Бялата Златка с какво се прехранва?
42
7
 
13
 
! Отговори
русия е свободна преди 1 година
ако: имаш мнение, което съвпада с мнението на путин....;имаш деца, които след като ги могилизират, с радост съобщаваш, че си доворен от тяхната смърт;.....
41
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И сега какво ,капачки ли да събираме ? Че няма вече къщи ,замъци и имоти ? Но щом е уточнено ,че в Русия няма ,значи има на други места :)))))
40
19
 
16
 
! Отговори
до 36 преди 1 година
А защо тогава, хора като Игор Гиркин свободно критикуват решенията на правителството са още на свобода? Защо има хора като Марк Фейгин, който канеше Арестович редовно в предаването си да ръси анти-руска пропаганда? Иля Варламов има ежеседмично предаване където нон-соп плюе РФ? Дори Алексей Навални има собствен телевизионен канал, където върши същото и дори му се позволява да лайвстриймва от затвора! В един момент ще се окаже, че РФ е най-свободната "диктатура", която е имало на планетата.
39
13
 
11
 
! Отговори
lplo преди 1 година
ако се върне да я пратят като медицинска сестра на фронта в окопите стига и толкоз разкош
38
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знаех,че Пугачова има такива самоотвержени фенове в България. Еднорозите хиперактивни ;)
37
16
 
12
 
! Отговори
Алата-балата преди 1 година
блъфираше, а в Русия не играят покер, а шах! Затова получи мат!
36
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еднорозите да си пускат Ала и бегом към окопите ;)
35
13
 
29
 
! Отговори
Да беше преди 1 година
Така направи, защото в Нацистка Русия нямаш свобода на словото. Трябва първо да избягаш за да не те пратят в концлагер
34
21
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голем автогол си вкара джуджето с Ала! Все едно Радев да заличи Лили Иванова! Дали може да стане, а?..Лиленцето по принцип е от плиткоумните българки със силен селски глас и груби гласови вибрации. Радев от друга страна е от лумкарски корен, по умен от нея но в крайна сметка повреден от шумкарския сифилис на Янко! Сравнението не пасва!Ала Пугачова е с адски много повече интелект и от двамата взети заедно!