Станаха ясни и "Воините" в Survivor, вижте кои са в племето

Ето и останалите 10 участника
29 яну 2023 13:32, Александър Попов
35

Островна държава с безкрайни плажове, внушителни планини и зрелищни водопади, но също с опустошителни тропически бури и диви животни, ще посрещне участниците в новия сезон на Survivor.

Претендентите за титлата „Последният оцелял“ и за голямата награда от 100 000 лева ще се отправят към Доминикана, за да се срещнат с изолацията, самотата и най-големите си страхове, да покажат силата на волята и духа си, и да надскочат себе си.

Срещу десетте популярни личности, които ще бъдат част от племето "Известни", ще се изправят още 10 участници, обединени под името "Воини".

Още по темата
От мъжете това са футболистът Цветелин Ставрев, брокерът Павел Здравков, гемологът Светослав Славчев, модният дизайнер Едис Пала и юристът Крум Цонев, а дамите са инфлуенсърът Мария Обрейкова, акаунт мениджърът Елина Панайотова, артистът Златомира Опрова, екскурзоводът Геновева Иванова и студентката Ермина Боянова.

В Карибско море всички сървайвъри ще се впуснат в невиждани по мащаб игри и ще се сблъскат с тежки физически и психически изпитания. Веднъж попаднали в приключението, те ще трябва да изградят сложни стратегии и да предприемат неочаквани, а често и рискови ходове, за да се придвижат към победата.
 
Предаването ще бъде реализирано по нов модел и ще се излъчва почти в реално време, като по този начин ще даде възможност на зрителите да вземат активно участие в развоя на събитията. Единствено те ще определят кой участник ще продължава напред всяка седмица, както и големия победител в края на сезона.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: Survivor
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
27
 
! Отговори
Пешо Питанката преди 1 година
А гримьор и фризьор ще имат ли?За спа процедурите няма да питам....
6
1
 
35
 
! Отговори
мдааа...Сървайвъри?? преди 1 година
Футболист,брокер,гемолог,моден дизайнер,юрист,инфлуенсър,акаунт мениджър,артист,екскурзовод и студент...РАМБО пасти да яде пред тия нинджи!!!
5
1
 
30
 
! Отговори
ха-ха-хи... преди 1 година
Ако тия така набедени "СЪРВАЙВЪРИ" ги пуснем сами на Витоша...ще се загубят и надали ще оцелеят...
4
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Философствайте си вие, те пък заминават за Доминикана и ще се кефят там, докато ние тук плащаме парно и ходим на работа. Който от тях е амбициран да бъде победител ще трябва да се поозори, останалите гяволи ще си карат безплатна за тях ваканция, а после ще стават рекламни лица на това и онова, ще добият популярност в определени среди и, ако са умни, ще направяткапитал от това.
3
2
 
37
 
! Отговори
Теле зрител преди 1 година
Екскурзийка и почивка!Луксозния хотел на 100 метра а се правят на сървайвъри сред декора на близкия храсталак колкото за снимките!Знаем ги тия!))
2
0
 
26
 
! Отговори
G.I. Joe преди 1 година
Все световно неизвестни личности като гледам.
1
0
 
8
 
! Отговори
пришълеца преди 1 година
Концепцията на азерот е това, овц*:)))