Актьорът и влогър Стефан Попов - Чефо: Нямам време за скучен живот

С какви амбиции влиза в "Сървайвър"?
14 фев 2023 10:12, Александър Попов
77
Актьорът и влогър Стефан Попов - Чефо: Нямам време за скучен живот
Снимка: bTV

Актьорът и влогър Стефан Попов-Чефо ще бъде част от новия сезон на Survivor в отбора на "Известните". Дни преди старта той споделя с какви емоции поема в шоуто, защо скача с "бутонките напред", на всичко ли е готов в името на победата.

Би ли описал Survivor с три думи?

Мечта, казарма, катарзис.

Защо реши да се запишеш за участие в предаването?

Защото животът е прекалено кратък да не го изживея на абсолютен максимум. Няма време да ме е страх. Няма време да живея скучно. Утре ще съм на 50 и ще ме е яд, че съм пропуснал шансове заради малодушие или възпиращата реплика “ами ако”. Няма “ами ако”. Скачам с бутоните напред.

Какво смяташ, че никога не би направил в Survivor?
 

Няма такова нещо. Мисля, че съм готов на всичко, за да победя. Но и не всичко е на всяка цена. Не бих бил гадняр и не бих нарушил общочовешки принципи.

Кой (какво) ще ти липсва най-много, докато си в Survivor?

Липсата те прави слаб. А всяка липса е самовнушена. Хората не се нуждаем от нищо, ние си измисляме от какво да се нуждаем и коя липса да ни отслаби. Така че нищо няма да ми липсва.

С какъв тип участник никога не би се сближил? Участник с какъв характер и качества би могъл да се превърне в твой приятел?

Аз съм емпат и усещам всеки човек с каква енергия е - позитивна или негативна, тъмна или светла. Сближавам се спонтанно с хора със светла енергия и слънчева аура. Не харесвам сърдитковци, мрънкачки или вечно оплакващи се начумерени “жертви” на собствените си страхове.

Кой житейски урок ще ти помага най-много в Survivor?  

Философията на стоицизма - древното учение, което те учи на търпение през болката и това, че всичко в живота ни трябва да се обича, независимо дали е под нашия контрол или не.

Кой е най-големият ти страх? Имаш ли фобии?

И аз, като всеки човек, имам различни страхове, но никога не позволявам те да владеят действията ми. Куражът не е отсъствие на страх. Това е да се страхуваш и въпреки това да действаш.

Как реагираш, когато си ядосан?

Благодарение на стоицизма успешно съм развил сериозна емоционална интелигентност. Никога няма да тръгна да врякам, нагрубявам или обиждам. Нали знаете - “който се ядоса първи, губи”.

Ако можеше да срещнеш себе си, какво щеше да е първото ти впечатление?

“Този малко прекалява с тази искреност. Верно ли го каза това? Трябва ли да казва всичко, което мисли? Господи!”

Ако снимат филм, посветен на живота ти, какво ще бъде неговото заглавие?

“Напук на лошите”.

Кой е най-големият компромис, който си правил?

За добро или не, бих казал, че за някои неща съм безкомпромисен. Смея да твърдя, че съм се подвеждал по не добрия вкус в началото на колебливата си влогърска кариера, за да мога да достигна по-бързо до по-голяма аудитория. Нещо, което сега никога не бих направил.

Ако можеше да върнеш времето назад, какво би променил?

Нищо. Няма провали или грешки в този живот. Има само опит. Въпросът е да можеш да го извлечеш.


77
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
6
 
! Отговори
Руси преди 7 месеца
Този пък какъв е ? Само аз ли не го знам кой е? Как така известен ?
49
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Коментарът говори повече за коментиралия, отколкото за коментирания.
48
4
 
6
 
! Отговори
Кирчо преди 7 месеца
Завистливи злобари
47
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Анонимен 53Ми именно, че никой не го знае, но вече всички ще го научат. Нали това е идеята на тези иначе пошли предавания.
46
8
 
8
 
! Отговори
Ани преди 7 месеца
Браво, Чефо!Желая ти успех!
45
4
 
30
 
! Отговори
Българин преди 7 месеца
Напълни се с влогъри, инфлуенсъри и като цяло хора дето с нищо не допринасят за благосъстоянието на родината ни...
44
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тоз шушляк от де се взе? Изобщо някой знае ли го?
43
4
 
11
 
! Отговори
СлаваУрини преди 7 месеца
левак тупанджия му е окьоравил надясно нослето от което му изтичатсополите. Така е станало и с анатомичниямузадник както баба му Никодим го е наричала дорде среднопръстнически му гудупеточоплела отглисти първоебци
42
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
На туй когато и да му хвърлиш един як бой все ще е късно!
41
9
 
25
 
! Отговори
Бай Ментор преди 7 месеца
Тоя бил известен?С наглите си писания тук там?Даа , ама почти никой не ги чете защото са отвратително опростачени!
40
4
 
16
 
! Отговори
aZ-ът преди 7 месеца
хахаха сега се сещам.... слогана на това нещо под ютуб канала му е - МОЯ ТРУД, ТВОЯ КЕФ. Сериозно говоря, проверете сами, наистина това му е слогана. Предполагам, че Асен е кимнал одобрително на тоя слоган.
39
3
 
16
 
! Отговори
Александър Попов преди 7 месеца
Остана сега и Стефчо да подкара някоя кола със синя лампа като Тони Парфюма, миналото лято. Цяла София го разнасяше Асен, заради глупостите на любовника му...
38
5
 
27
 
! Отговори
Александър Попов преди 7 месеца
Хубаво ще е да влезе с любовника си Асен Василев - за морална подкрепа!
37
7
 
17
 
! Отговори
aZ-ът преди 7 месеца
До 45 .... Ако погледнеш под ФБ на това нещо и в канала му в тубата - 80% от фенките му са мъжки. Останалите 20% са лелички на възрастта на майка му, които все още ги блъскат силно майчинските хормони. Същите тетки които пищят и под ФБ на Цитиридис. Сериозно говоря погледнете преди да ме изтриете - жените наистина са същите.
36
5
 
10
 
! Отговори
aZ-ът преди 7 месеца
Кринджов - стига лала , ами хващай автобуса до Чаталджа, че днеска кирчовците раздават парите за изборите. Ще останеш на сухо и пак лятото - морето ще ти е лозето на баба ти. Под черницата ще караш пак почивката.
35
4
 
23
 
! Отговори
aZ-ът преди 7 месеца
Чефо Либерало бил актьор ... Това е като Йети - всички сме чували, ама никой не го е виждал. Единственото му "Актьорство" беше в "Като Две Капки Вода" и после май в "Маскирания Певец" където арменеца го беше наел да ... играе охраната на участниците ... Ако помните участниците излизаха на сцена заобиколени от абсурдно и гротескно изглеждаши "охранители" - актьорчета с черни очила и костюми. Та изчад...то на снимката беше "охранител". Значи актьорствале е, вземам си думите обратно.
34
20
 
11
 
! Отговори
Кринджов преди 7 месеца
До aZ-ът ахахаха руcороба веднага се припозна, много правилни неща казва Чефо във видеата си, кое не е? Не всеки е необразован като тебе все пак.
33
13
 
23
 
! Отговори
aZ-ът преди 7 месеца
за тези които не знаят - изчад.. на снимката е политически активист. Заедно с другото лудо Любомир Жеков са блогери, влогери и всякакви други безработници - които громят ли громят Путин от ЮТуб. И възхваляват всяка либерастка идея от Задокенската ***.
32
5
 
17
 
! Отговори
aZ-ът преди 7 месеца
чефо либерало - гаджока на Асеня...
31
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Този като го гледам, потен вода не е пил.