Пике наруши мълчанието за децата

Бившият на Шакира отговори на нападките
30 мар 2023 20:40, Дарена Найденова
8
Пике наруши мълчанието за децата
БГНЕС

След множеството интервюта, песни и публикации в социалните мрежи отстрана на Шакира за раздялата с Жерар Пике, сега е време и футболистът да сподели своята гледна точка.

36-годишният бивш играч на „Барселона“ говори за първи път, след като пътищата му с колумбийската певица поеха в различни посоки. Той даде интервю пред изданието El Pais, където застана срещу критиците, обвиняващи го, че е оставил цялото си семейство заради по-млада жена. Пике бе категоричен, че въпреки раздялата си с Шакира, децата им Саша и Милан остават неговия основен приоритет и най-важен фокус.
 
Пике сподели, че всеки един родител има едно-единствено задължение и това е да прави неща, които са в най-добрия интерес на децата му.
 
„Въпросът е в защитата им. Това е работата на всички родители. Върху това съм фокусиран и това е ролята ми като баща“, казва той пред El Pais.
 
Жерар и Шакира обявиха раздялата си през юни миналата година след повече от десетилетна връзка. Двамата се запознават по време на снимките на видеото за песента Waka Waka преди Световното първенство по футбол в Южна Африка. Обявиха връзката си през март 2011 година, а любовта им бе допълнена от двама сина – 8-годишния Саша и 10-годишния Милан.

Шакира за трудната година след раздялата с Пике: Трябваше да се справям с много гадости

Драмата продължава – Шакира с нова песен за Пике

Шакира изгражда бетонна стена заради къщата на родителите на Жерар Пике

 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
няма по-тъпо нещо от футболист
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки знае себе си.
5
3
 
13
 
! Отговори
:)))) преди 1 година
Нарани жената, продължава на мъж да се прави:)
4
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще реве за Шакира. Стана смешен.
3
2
 
7
 
! Отговори
Teo преди 1 година
Пикето се е объркал. Това не е в интерес на децата. Не и на тази възраст! Това си е изцяло в негов интерес! Да е жив и здрав и всеки по пътя! Нещо ми подсказва, че свекървището ще си скубе косите накрая!
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Пике сподели, че всеки един родител има едно-единствено задължение и това е да прави неща, които са в най-добрия интерес на децата му." - явно Пике смята, че е в най-добрия интерес на децата му да изневери на майка им. Хахахаха. Пропаднал човек, дори не осъзнава колко е смешен. Избрал е да изневерява за да си начеше егото сега се прави на окипан. Кой ли въобще се връзва на подобен тип лицемери. Чао.
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези станаха по-зле и от турска сапунка.