Били Гардел разказа как преборил диабет тип 2

Звездата от сериала „Майк и Моли“ отслабна заради здравето си
Обновена: 22 апр 2023 13:10 | 22 апр 2023 13:05, Иванка Гъркова
13
Били Гардел разказа как преборил диабет тип 2
Getty

Били Гардел от популярния американски сериал „Майк и Моли“ разказа за драстичното си отслабване. Актьорът влязъл в ролята на Майк Бигс, пълничкият мъж на Моли (Мелиса Маккарти), сподели, че се е разделил с 68 кг от теглото си. С това той опроверга твърденията за това, че новият му външен вид се дължи на операция или влошено здравословно състояние.

Мъжът, който години наред носеше плюс сайз размер дрехи, обяви, че вече няма диабет благодарение на здравословното хранене и усилените тренировки, на които се е подложил.
 
Още през ноември миналата година актьорът и стендъп комедиант разкри, че се е подложил на специален режим, но все още му е трудно да постигне теглото, за което си мечтае.
 
„Мисля, че трябва да намериш мир със себе си и в един момент да се погледнеш в огледалото и да си кажеш: Вероятно е време да се погрижа за теб“, разказва Гардел.
 
Днес мъжът, който бива взиман за роли поради своето телосложение, признава, че трябвало отдавна да проумее, че не е добре цял живот да бъде с екстра тегло.
 
Гардел пазарува дрехи с кеф
 
Звездата от ситкома „Майк и Моли“ разказва още, че сега, когато е доста по-слаб, пазарува дрехи за себе си с голямо удоволствие.
 

Емили Ратайковски откровено за страховитото си отслабване

Аиша Къри след отслабването с 15 кг: Опитвам се да се чувствам добре в кожата си

Фастинг – тайната за отслабване на Илон Мъск

Ако сравним снимки на Гардел от снимачната площадка и днес, когато той посещава светски събития, направо не можем да го познаем.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Единствения начин да се справите с наднормето тегло, това е да практикувате йога. единствения спорт чрез който можете да се доберете от леглото до хладилника без да ходите. Поне да му бяхте дали актуална снимка от като е отслабнал, за да видим разликата.
10
0
 
5
 
! Отговори
Не знам как... преди 1 година
,,,как се е преборил с диабета, но отдалече му личат победите над цели полкове от пържоли, бъргъри и донъти, гарнирани с галони КокаКола....
9
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Победил е диабета тип 2 с диабет тип 3.
8
6
 
1
 
! Отговори
Благодря преди 1 година
В гугьл можем да си го прочетем досаднице
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 1 Диабет тип 1 е генетично заболяване, при което панкреасът не произвежда достатъчно инсулин. Той не се лекува. При тип 2 има резистентност към инсулина, като тя е предизвикана от начина на живот- лошо и по много хранене, липса на движение. Там ти си си виновен и чрез промяна на режима може да се излекуваш (какво въпросният господин)
6
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нормално. Кето диета, едно хранене на ден и за няколко месеца от диабета няма и следа. Не е голяма философия, стига желание да има.
5
4
 
8
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 1 година
КАКВО ЗНАЧИ ДИАБЕТ XXL? Диабетът е сериозно заболяване , а не измерителна мярка!
4
13
 
5
 
! Отговори
Урсула преди 1 година
А Тиквата е на диабет XXL :)))
3
4
 
3
 
! Отговори
2 в 1 преди 1 година
МВР и Прокуратура(симбиоза) подкрепят Терориста Юлиян Борисов Георгиев - Чикатило с над 20 убийства зад гърба си - Недосегаем! Този се опитва да ме убие!Хора помощ тези са мафия! Мирослав Германов
2
0
 
6
 
! Отговори
? преди 1 година
Е нали трябва да се практикува боди позитивизъм и да се обича тялото такова, каквото е? Този ми прилича на плюс сайз модел.
1
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Преборил диабет тип 2. Може ли да пребори диабет тип 1? По какво се различават тези два варианта?

Спонсорирани публикации