След развода - Даяна смятала, че Чарлз не желае да е крал

Тя смятала, че той иска да води по-спокоен живот
29 апр 2023 20:20, Иванка Гъркова
8
След развода - Даяна смятала, че Чарлз не желае да е крал
БГНЕС

Чарлз не е създаден, за да бъде крал. Това смятала самата принцеса Даяна, твърди биографът Джени Бонд дни преди коронацията.

Малко след развода си през 1996 г., бившата на тогавашния принц разговаряла с журналистката, която била кореспондент на BBC. Пред нея тя разкрила как бащата на нейните две деца се вижда в ролята на монарх един ден.
 
Даяна споделила в двореца Кенсингтън, че Чарлз се бори с ролята си на принц на Уелс след раздялата им. Освен това короната е тежка и не е за него, защото той и без това си има много проблеми като наследник на Елизабет Втора.
 
„Истината е, че Чарлз би бил много по-щастлив да живее в Тоскана, рисувайки пейзажа или изучавайки архитектура“, споделила тогава принцесата с Бонд.

Даяна смятала, че Чарлз бил в застой
 
Майката на принцовете Хари и Уилям разкрила още пред кралския биограф, че след развода бившият ѝ съпруг сякаш е в застой. И намекнала, че той трябва да промени някои от своите ангажименти, за да докаже на народа, че става за крал.
 
„Просто погледнете програмата му! Той прави точно нещата, които правеше преди 10 години“, признала Даяна, говорейки за работата му.
 
Междувременно британски медии припомнят скандалното интервю на бившата принцеса на Уелс за предаването „Панорама“. Тогава тя е категорична, че може да е твърде задушаващо за Чарлз да бъде крал.
 

По примера на Даяна – Кейт Мидълтън с различен маникюр

Принц Уилям сподели за какво би се разочаровала Даяна в наши дни

Принц Хари пак със спомени за Даяна: Животът ѝ се ръководеше от емпатията

„Винаги е имало конфликт с него по тази тема, когато сме я обсъждали. И аз разбрах защо е този конфликт – защото това е много взискателна роля – да си принц на Уелс – но ролята на крал е много по-взискателна“, казва тя пред водещия Мартин Башир.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тая нямаше мозък да смята каквто и да било
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
На кого му пука?
4
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Тяз като я видя всеки път се чудя как може да е толкова грозна! Поне слагайте платена публикация на тези статии. Всеки ден пускате по нещо за тези! Нали не е безплатно?!? Трябва да има означение, че е платена.
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Бохко е крал И пак ще краде
2
4
 
9
 
! Отговори
Щерю преди 11 месеца
И двамата на снимката са грозни бритиш юдеи - и външно, и вътрешно...
1
1
 
11
 
! Отговори
Факт преди 11 месеца
Естествено че не желае да е монарх. Насила го коронясаха