Най-красивите звездни двойки на Met Gala 2023

Топ 10
4
Най-красивите звездни двойки на Met Gala 2023
Снимка: Getty

Met Gala всяка година се превръща в едно от най-бляскавите звездни събития, като пищната галавечер определено е достойна да си съперничи по шик и суета дори с наградите „Оскар“. И през 2023 година събитието, което се проведе на 1 май в Ню Йорк, събра едни от най-актуалните знаменитости в Холивуд под един покрив. Много от въпросните звезди дойдоха на бала под ръка със своите половинки, които също са популярни лица от шоубизнеса.

Повечето влюбени двойки изглеждаха абсолютно невероятно в своите координирани визии, като по-голямата част от тези звездни тандеми се бяха съобразили с темата на вечерта, а именно „черно и бяло“, както и в други тоалети, почитащи покойния моден гуру Карл Лагерфелд.

А ето и кои бяха 10-те най-горещи двойки знаменитости на вечерта, които привлякоха нашето внимание с атрактивната си поява на червения килим:

Рита Ора и Тайка Уаитити

Британската певица от косовски произход и новозеландският режисьор бяха сред най-красивите двойки знаменитости на Met Gala през 2023 г. Рита се появи в прекрасна черна прозрачна рокля, а Тайка избра сребрист костюм. Младоженците, които сключиха таен брак миналото лято, позираха заедно на червения килим и изглеждаха все така влюбени.

Риана и A$AP Роки

Бременната с второто си дете поп дива Риана и половинката ѝ A$AP Роки също бяха облечени така, че да се съобразят с бенефиса на Института за костюми на Музея Метрополитън, който чества откриването на изложбата „Карл Лагерфелд: Линия на красотата.“ Певицата се появи в уникална бяла рокля на Valentino, а бащата на децата ѝ заложи на костюм, в комбинация от шотландски килт и сини дънки.

Приянка Чопра Джонас и Ник Джонас

Индийската актриса и бивша „Мис Свят“ Приянка Чопра Джонас и поп звездата Ник Джонас бяха наистина забележителни на Met Gala 2023 г. Приянка носеше прекрасна черна рокля с дълъг шлейф в черно и бяло, докато Ник беше заложил на черен костюм, включващ кожено яке и подходяща вратовръзка.

Вижте кои бяха другите горещи двойки на бала MET Gala в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Приянка му е, като майка на тоя Джонас, но щом са щасливи да са живи и здрави!
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Приянка е станала дундичка,нонякои мъже харесват такива жени. Да са живи, потентни и здрави.

Спонсорирани публикации