Чарлз III подари къща на любимата асистентка на Елизабет II

Кралицата пожелала да я обезпечи добре заради нейната служба
24 май 2023 22:01, Иванка Гъркова
28
Чарлз III подари къща на любимата асистентка на Елизабет II
Getty

Дясната ръка на Елизабет Втора - Анджела Кели, напуска замъка Уиндзор. Жената, която е била на вярна служба при кралицата близо 30 години, ще се премести в Пийк Дистрикт. Там ще живее в своя къща, получена като подарък от Чарлз III.

„Най-после се местя в новия си дом, който ще мога да наричам моят дом“, казва асистентката на покойната кралица за промяната в живота си. 65-годишната жена е била забелязана от фотографи да товари личните си вещи в микробус. 
 
Според информация на Mail Online, преживе Нейно Величество е държала Кели да получи дом след нейната смърт. Подаръкът тя искала да направи на личната си асистентка в знак на признателност към нейната отдаденост толкова време. 
 
Смята се, че кралят е купил имота за Кели в района на Пийк Дистрикт. Уговорката е тя да заживее там и не бъде лишена от нищо, като след нейната смърт британският кралски двор ще си върне имота.
 
Коя е Анджела Кели? 
 
Докато Елизабет Втора бе още жива, на много събития тя бе придружавана от русокоса жена. Анджела е дизайнерка и шивачка, която е била личен асистент и старши тоалет на покойната кралица. Тя е живяла заедно с кралицата в замъка Уиндзор близо 30 години и знае много нейни тайни и съкровени желания. 
 
Освен своите дрехи и обувки, Кели е пожелала да вземе със себе си някои снимки в рамки и растения от градината, които имат сантиментална стойност.  
 

Показаха последната снимка на Елизабет Втора с правнуците

 

 

 

Кейт Мидълтън и едно златно правило на Елизабет Втора, което не спазва

 

 

 

Коргитата на кралица Елизабет Втора били до нея в последните ѝ часове

Преди няколко седмици бившата помощничка на покойната майка на Чарлз публикува снимка на градината си в Instagram и написа:
 
„Подготвям се да се сбогувам“. Тогава нейни близки и приятели й пожелаха успех и добавиха, че започва нова глава от живота си. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До сега безкриватна ли е била?
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
имаше статия че тия си търсят прислуга и обявите висят от много години. искат 24/7 разположение на техните прищевки за минимално заплащане.
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Скръндзи
15
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
жена посветила целия си живот да гледа дъртия рептил и ся гонят и я пращат да живее в къща която няма да е нейна - дет се вика два стола и едно кило картофи поне си е заслужила, ама не - скръндзливата ръка на краля нищо не дава
14
1
 
7
 
! Отговори
Така е .. преди 10 месеца
Тази жена асистент е на 65 години . Няма семейство , няма деца . Погубен живот за кралицата. Къщата трябва да е нейно. Заслужила е . Все ще се наперят роднини да я наследят.
13
1
 
9
 
! Отговори
Да допълня... преди 10 месеца
Британския кралски двор ще си върне имота. Значи къщата не е подарък, а е дадена само за ползване до живот. Кралския двор не дава , а само взема , като поповете.
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А с милионите за кичозните церемонии и погребение можехте да построите болници с името на кралицата , за да се помни името й и да е благодарен народа
11
2
 
11
 
! Отговори
Хехе преди 10 месеца
Голям подарък....Като си заминела жена, ще си я вземат обратно. Гахахайа
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ами то през тези 30 години, на нея не е бил нужен собствен имот, това не означава, че не е могла да има. А сега й предоставят имот до живот с издръжката и поддръжката. Какво пи-хубаво от това?
9
9
 
2
 
! Отговори
Чарлз III преди 10 месеца
Дадох и къщата на север да има къдя да лабя жилата без камилата да знае
8
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"Според информация на Mail Online, преживе Нейно Величество..."_____________ ПРЕЖИВЕ?! _________ "...която е била личен асистент и старши тоалет на покойната кралица" __________ била е старши ТОАЛЕТ?! __________ На това му се вика функционална неграмотност, въпреки че т.нар. ви редакторка Иванка е завършила училище, а сигурно и университет някакъв. Тя смисъла на думите не схваща, а вие и плащате пари, за да работи с текст...
7
4
 
8
 
! Отговори
Тъжно преди 10 месеца
Да работиш 30 години и да не можеш да си позволиш собствен имот. Тъжно
6
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Голем подарък... Като после си го прибират за следващата асистентка.
5
5
 
19
 
! Отговори
bl преди 10 месеца
Ха сега де! Хем подарък, хем след като умре, кралският двор ще си го вземе обратно. Това не е подарък, това е подигравка ... гавра!
4
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен Може да си направи и харем вместо да подарява къще на всяка ще живеят сички в Бирмингам.
3
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Това си е прислуга. Не е никаква асистентка. Асистентка щеше да е ако подготвяше речите на Кралицата или и асистираше при изпълнение на кралски задължения.Гледах как и оправя 2 косъма на косата за снимка на Коледа, това е гримьорка, фризьорка, шивашка, стилистка или както ще я наречете, но не е асистентка. Освен това изобщо не ме интересува какво са и дали.Това, което раздава Чарлз не го е изработил или постигнал с труд.Това е от гърба на народа. Може да си раздава каквото иска-бълха го ухапала.
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Може да смени и Камила ако е добра.
1
2
 
9
 
! Отговори
Данакоплатец преди 10 месеца
Блъскай на работа! И събирай цял живот за къща....и кола!!