Жената, която го спаси: Робърт Дауни Джуниър празнува 18 години брак

Съпругата му, Сюзън, му дава ултиматум, който променя живота му
Обновена: 31 авг 2023 12:47 | 31 авг 2023 12:36, Дарена Найденова
4

Робърт Дауни джуниър и съпругата му празнуват 18 години от сключването на брака си.

Историята им е истинско вдъхновение за холивудски филм, разказваща за силата на любовта и отдадеността един към друг. Сюзън, която работи като продуцент, успява да издърпа Дауни от бездната на наркотиците и алкохола, "съблича" стария му имидж, за да изгради един нов човек, който бързо се превръща в един от най-скъпо платените актьори в Холивуд.

Двамата се запознават през далечната 2003 година, когато той играе във филма "Готика" с Хали Бери и Пенеллопе Круз, а Сюзън Левин е продуцент. Първоначално тя не иска да има нищо общо с актьора, защото не е имала желание да започва връзка със звездата на филм, по който работи. Пред Hollywood Reporter казва, че също така не погледнала на Дауни с други очи в първия момент, защото й се сторил "интересен, но странен".


След дълго ухажване и видим интерес от страна на Робърт обаче Сюзън решава да му даде шанс и двамата излизат на вечеря. Останалото, както казват, е любовна история, която продължава и до днес. Само няколко месеца по-късно двамата се сгодяват, а през 2005 година си казват и заветното "Да". Сега Сюзън и Робърт имат две деца заедно, притежават собствена продуцентска компания и са едно от най-стабилните семейства в Холивуд.

Преди всичко това да се случи обаче двойката е трябвало да премине през най-тежкия период - борбата със зависимостта. Ако ви се струва, че животът на един успял актоьр е много лесен и включва само скъпите коли, постоянните пътувания, големите имения и славата, то всъщност Дауни джуниър може да ви разкаже съвсем друга история - с тъмни детайли и притеснителни възможности за край.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 7 месеца
Хубава и умна жена имал тоя Шерлок Холмс...
3
1
 
1
 
! Отговори
една жена преди 7 месеца
До Анонимен 2 Връзките са доброволни. Както се лепят, така и могат да ги отлепят, нали.
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Тук поговорката " Зад всеки велик мъж стои една велика жена" важи с пълна сила. Но много използвачки се лепят за мъже с пари и искат да взимат а не да дават, един вид си дават тялото сякаш смятат че срещу това могат да получат всичко, а това е много грешно.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Такъв е живота.