Само Кейт иска да сдобри Уилям и Хари

Ето какво се твърди
5 сеп 2023 21:45, Ивета Иванова
7
Само Кейт иска да сдобри Уилям и Хари
Снимка: БГНЕС

 Принц Хари и принц Уилям са в лоши отношения, още откакто Хари и съпругата му Меган Маркъл обявиха, че напускат кралското семейство и отиват да живеят в САЩ в началото на 2020 г.

Кралските братя почти не си говорят, а отношенията им стават още по-обтегнати, откакто принц Хари направи много разкрития за кралското семейство в мемоарите си "Spare", които излязоха в началото на 2023 г.
 
Изглежда, че Кейт Мидълтън е единствената, която иска братята да възвърнат нормалните си отношения и дава най-доброто от себе си, за да помогне за това.
Това твърди кралският автор Робърт Джобсън.
 
"Не съм сигурен дали има някакъв диалог между Уилям и Хари към момента. Мисля, че единственият човек, който помага на ситуацията е Катрин, която върши брилянтна работа.", обяснява той пред "The Express".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Откога думите "лъжи" и "разкрития" са синоними? Уилям е принцът на Уелс и бъдещият крал на Обединеното кралство и е невъзможно да е в добри отношения с национален предател, без значение че става въпрос за собствения му брат. Националната сигурност е преди всичко.А това с Катрин идва от ПР-а на предателя и семплата му женица.
3
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Англичанските след 30, започват да приличат на едно животно даващо мляко, тази вече прилича на 100% стара к р а в а
2
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Уилям, е точно като баща си Чарлз. С любовници, като се е влюбил в едната която е маркиза Роуз Ханбъри. Кейт казала на съпруга си, че може да й изневерява, но без да влага чувства и емоции. Едно от децата на маркиза Хенбъри имаше важна роля в коронясването на крал Чарлз III. Наскоро Кейт взе трите деца и замина за Шотландия, но без да остават в замъка Балморал. Тя казала, че в Шотландия ще се реши бъдещето на брака й с Уилям.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Какво значи "кралски автор" ?