Осъдиха Мерилин Менсън, издухал носа си върху видеооператорка

Рок звездата ще плаща глоба и ще се труди за обществото
19 сеп 2023 21:27, Красимир Ангелов
12
Осъдиха Мерилин Менсън, издухал носа си върху видеооператорка
Снимка: БГНЕС

Популярният рокаджия Мерилин Менсън беше осъден на 20 часа общественополезен труд и глоба, след като не оспори обвинението, че е издухал носа си върху видеооператорка по време на концерт през 2019 г., предаде АП.

54-годишният скандален рокер искаше да се яви чрез видеозапис на изслушването по обвинението, но съдията го задължи да присъства в съдебната зала в гр. Лакония, щата Ню Хампшър.

В понеделник Менсън влезе през главния вход на съда, облечен в костюм, от главата до петите в черно, и с тъмни слънчеви очила. Той се представи в съда с истинското си име Брайън Уорнър, говорейки спокойно и тихо.

Менсън бе обвинен по два члена за нападение при сблъсъка му с видеооператорката по време на концерт в Гилфорд на 19 август 2019 г.

Певецът не оспори единствено обвинението за изсекване на носа в рамките на напълно договорено споразумение с прокуратурата. Обвинителите се съгласиха да отхвърлят другото обвинение - че е наплюл видеооператорката.

Съгласно споразумението на Менсън е наложена глоба в размер на малко повече от 1400 долара, като 200 от тях са с отложено плащане. Той се задължава да избягва нови арести и да уведомява местната полиция за всички свои изпълнения в Ню Хемпшир през следващите две години.

Съдията, който нарече действията на Менсън „ужасяващи“, се съгласи да разреши на Менсън да полага общественополезен труд в Калифорния. Менсън спомена пред репортери, че може да избере да работи с хора, подложени на рехабилитация. До 4 февруари догодина той трябва да представи доказателства за полагането на общественополезен труд.

Видеооператорката Фаунтън не присъства в съда, но представи изявление, което беше прочетено на глас.

„Аз съм професионалист и съм в този бранш от 30 години. Работила съм за много компании и през всичките години, в които съм работила с хора, никога не съм бил унижавана или третирана по начина, по който се отнесе с мен този обвиняем“, гласеше то. „Това, че той ме заплю и си издуха носа върху мен, беше най-отвратителното нещо, което някога е правил човек“, жалва се потърпевшата.

„Разбирам, че по принцип това не е голямо обвинение, но се надявах, че подсъдимият ще получи присъда, която ще го накара да се замисли, преди отново да направи нещо подобно“, се казва в изявлението. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: присъдаМерилин Менсън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Най доброто наказание ще е ако всички се отдръпнат от този отвратителен човек. Обществото трябва да покаже презрение към такива същества.
6
3
 
6
 
! Отговори
Дон Кикот преди 7 месеца
Като е хремав какво да прави човека?
5
1
 
4
 
! Отговори
Слабо, слабо преди 7 месеца
На времето Алис Купър ходеше по голяма нужда на сцената.
4
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
А Путин убива всеки ден и още не е осъден. Сигурно щото не е рокаджия
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Хъммм странно
2
4
 
3
 
! Отговори
Хахахаха преди 7 месеца
Направил си е евтина реклама, защото нещо го позабравихме.
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Вижте в ютубе солистката на brass against как се из.пика върху един мъж на сцената и да видим дали е осъдена