Рита Ора пак смая феновете по бански

Ето как позира
13 окт 2023 22:40, Ивета Иванова
16
Рита Ора пак смая феновете по бански
Снимка: БГНЕС

Рита Ора за пореден път изуми феновете с визията си.

Певицата явно все още е в лятно настроение и постна провокативна серия снимки в профила си в Instagram. Звездата посочи, че кадрите са направени през летните месеци и че лятото ѝ липсва.
 
На първата снимка тя позира по изрязан черен бански от 2 части, а върху него е поставено сиво плетено горнище на бански, което продължава като ресни надолу към бедрата.
 
Рита е с пусната коса и зад нея има красив пейзаж. Този кадър най-много впечатли почитателите ѝ, те ѝ правят комплименти за фигурата. Изпълнителката позира и по къси черни панталони и черно палто в баня.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: звездибанскиРита Ора
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 6 месеца
В ТОЗИ ПРОПАДНАЛ САИТ РЕДОВНО СЕ ПРАВИ РЕКЛАМА НА ЕЛИТНИТЕ МЕЖДУНАРОДНИ *** И ГИ НАРИЧАТ "ЗВЕЗДИ"? ПОБЛИКУВАИТЕ ПОНЕ И ТАРИФИТЕ.
11
1
 
3
 
! Отговори
Алито от София преди 6 месеца
Хубаво момиче има какво да покаже, не се срамува от тялото си, също така и като певица е световно известна, почти у всичките си концерти излиза по леко облечена което радва милионите си фенове, все така да излиза и да радва мъжката аудитория
10
0
 
3
 
! Отговори
Христо преди 6 месеца
Страхотна новина ,Рита си показвала ..... ама с бански.Направо тая новина кърти мивки.
9
0
 
3
 
! Отговори
Извод преди 6 месеца
Значи този сезон ще е модерно да се къпем без да си събличаме палтото?! Така де, започва студеният период от годината, по-добре е човек да не си сваля палтото, за да не настине!
8
0
 
9
 
! Отговори
VS преди 6 месеца
Отдавна не бях влизал в днес! Резултата от влизането е, че сайта е затъпял още + старите тъпотии! за да видиш една п.ча по бански, трябва да посетиш другия им, също толкова *** сайт!
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
"Искам да и го плъзна но като разбере че съм русофил и няма да ми пусне" - Точно обратното. На млади години Рита дълго време живя и работи в Москва. Даже Наоми Кембъл дорде живееше в Москва си имаше руски мъж.
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Е, тази дива албанка оти Рита (Х)Ората
5
0
 
9
 
! Отговори
Меци преди 6 месеца
Е, малко е клекнала, но като и мине ще благодари на великата Ивета Иванова /публикачката/ за рекламката. После се чудим защо сме прости. Ами защото сме прости, много просто.
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Любимата ми изпълнителка
3
2
 
7
 
! Отговори
Некъпан евроатлантик преди 6 месеца
"Изпълнителката позира и по къси черни панталони и черно палто в баня."
2
3
 
6
 
! Отговори
Киро преди 6 месеца
До Копейкин Другарю Копейкин, Другарката Курникова е по готина, там го плъзнете...пъзела.44071
1
0
 
13
 
! Отговори
Бебо преди 6 месеца
Малииииийййй, Убийствена публикация. Ето такива писачи трябват на република България. Евала момиче. Трябва да преподаваш журналистика и децата ти ще се гордеят с теб. Бъди ни жива и здрава. Аз се гордея с теб. Ти сигурна знаеш и някой чужд език, ако това е така, ти си невероятна. Йо те керо. Божеееее