Джейда категорична: Никога няма да напусна Уил Смит!

Купих си "женска бърлога", призна тя
9 дек 2023 22:00, Нели Христова
27
Джейда категорична: Никога няма да напусна Уил Смит!
Снимка: БГНЕС

Джейда Пинкет Смит никога няма да напусне съпруга си Уил Смит, въпреки че наскоро се е преместила в собствена "женска бърлога".

52-годишната актриса и 55-годишният ѝ съпруг актьор шокираха феновете си тази година, като разкриха, че са разделени от шест години, но Джейда настоя, че двойката е отдадена един на друг, дори ако единият от тях срещне друг.

Пред списание You Magazine на The Mail On Sunday Джейда каза: "И двамата остаряваме. И освен това сме заедно от 30 години, така че дори да се появи някой нов, никой от нас няма да си тръгне. Ние сме семейство, което трябва да се грижи един за друг и винаги ще бъде така. Понякога е необходима криза, за да го осъзнаеш".

Въпреки това Джейда разкрива, че има предимства да се изнесе от имението им в Калабасас и да се премести в собствения си дом наблизо.

Тя каза: "Купих си "женска бърлога". Всяка жена има нужда от това. Най-хубавото е, че не ми се налага да казвам на Уил: "Добре ли си на този диван?". Взех си такъв, който е от кремава лакирана кожа, но със златни шипове по него. Това изразява „хеви метъл“ страната ми".

На въпроса как са реагирали децата им, тя отговаря: "Те знаеха, че имам нужда от това. И освен това вече са възрастни. Знаят къде да ме намерят. Всички имат собствени ключове за новия ми дом, в това чесло и Уил".

Още през 2020 г., преди да обявят, че са разделени, Джейда призна, че е имала " интрига" с Огъст Алсина, певец и автор на песни, 19 години по-млад от нея.

"Не съм тук, за да обсъждам живота на Уил. Въпросът е, че по време на моето заплитане Уил и аз не бяхме заедно, но той просто не беше готов раздялата ни да бъде разкрита".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
11, пияницаглупак, най-добре теб да хвърлим на прасетата. Излишно либерастично пце си. Виждам че обожаваш педофилите и психопатите от холивуд. Да не би синковеца ти да ти е довел зетко?
16
2
 
2
 
! Отговори
Справедливост....!!? преди 4 месеца
Ако няма пари госпожата какво друго и остава? Едни едва свързват двата края , а други си живеят....
15
3
 
2
 
! Отговори
дреме му преди 4 месеца
Точно така каза,като го предупредиха,че холивуд му е вдигнал мерника!С неговите 360 млн си живее както му е кеф!Да е жив и здрав,много е готин!
14
7
 
4
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 4 месеца
Обръснала си е косата като е разбрала че е гей за да прилича на мъж.
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Никога не казвай Никога!-:)
12
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
НовиЯТ на Уил Смит се казва Дуейн Мартин.
11
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Уил Смит е гей и държи тази плешивата само за парлама. Наскоро бяха излезли снимки с любовника му.
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Уил Смит е скъпоплатен актьор,реклами ,договори. Всеки знае как действа машината Холивуд! А и двамата знаят неща,които не трябва да излизат на яве.
9
10
 
7
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 месеца
Ей това му е хубавото на демокрацията. Можеш да си правиш каквото искаш. Имат си отворена връзка и всеки прави каквото му е кеф, но пак са си семейство. Имам досущ подобен приятел. Имат 3 апартамента, той си живее в единия, жена му в другия, 3-я под наем. Синовете на Запад. Събират се заедно за всички големи празници. Ето, тази примерно спи с 20 години по-млад от нея, Уил Смит пък се оказа гей. Айде *** в Северна Корея и живей така де :))) И двамата ще ги хвърлят на прасетата да ги изядат :)))
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
На кого му пука?!
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Някои не разбират какво казва. Сигурно преводът е виновен!
6
2
 
5
 
! Отговори
Тео преди 4 месеца
Ами да са живи и здрави. Тая според мен е от някакъв слузест тип. Успяла е да направи от един хетеросексуален мъж гей! И оосле цвили защо той не иска да се връша при нея, и то с някаква нотка на снизходителност. Подпечатала си е еднопосочен билет за нещастие! Да и е честито! Пореден пример, че една жена може от един лъв уфсъ да направи, както и на обратно(но за последното не съм сигурен).
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ето едно интервю с Джейда ,продължава да се гаври с Уил.Вика че имало и нещо добро за Уил и че тоя дето хванал Уил Смит да се *** с друг мъж му били предлагали пари уж за някъв бизнес проект .Като остава с впечетление че са предлагали пари на тоя ,който е хванал Уил на калъп да не се разприказва.https://youtu.be/9lok-Vjqajs?si=kQRolXMsiPKOnBwO
4
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
На Оскарите като удари Крис Рок ,каза да не говори за жена му .В замяна Джейда казва че не били заедно от 6 години.Колко по смешен от това можеш да станеш тръгваш да защитаваш някой дето ти изневерява и дето казва че се е разделил с теб и открито показва презрение към теб.Да не говорим че Джейда е спала с приятели на синът им,но Уил пак стой да го правят на *** .
3
2
 
14
 
! Отговори
тТт преди 4 месеца
Тази се оказа егасимо егоистката и бръмчалката. Жалко за Уил смит, изглежда ми пичага.
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Уил Смит е може би най гавреният актьор в редит .Съсипа си кариерата заради тая да в защитава а тя не го бръсне за 5 стотинки и открито казва че са разделени.Сега няма филми с него вече и сега уж не се разделяла с него ама се изнесла от тях.
1
5
 
4
 
! Отговори
Модерности преди 4 месеца
И такива ги има - поне е наясно , че не и е верен " докато...". Ползва си екстрите, харчи пари , той " работи". Познавам поне 3 такива семейства . Щастливи са си. Полуразделени